TikTok

Ovaj beauty trik za nanošenje pudera je postao viralan. Evo i zašto.

Mija Dropuljić

FOTO: Pexels

FOTO: Pexels

Skratite vrijeme šminkanja i postignite bolji efektSvaki malo na društvenim mrežama osvane novi beauty trik koji postane viralan. Neki od trikova su potpuna bedastoća, no neki nam stvarno otvore oči. 


Make up artistica Sasha je na svom TikTok profilu podijelila na prvu veoma jednostavan trik nanošenja savršene podloge na lice. Inače uvijek prvo stavljamo kremu za lice, primer i onda tekući puder te transparentni puder u prahu koji sve to drži na jednom mjestu.


Sasha je jednostavno spojila dva proizvoda u jedan i ovom kombinacijom obećava puno pokrivanje. 
U čemu je trik? Kao i inače na lice nanesete kremu i primer, a onda svoj tekući i transparentni puder pomiješate u jednu smjesu i nanosite tako na svoje lice. Također možete to učiniti tako da na lice prvo nanesete količinu tekućeg pudera te transparentnog i onda sve pomiješate. 


@sashinspiresFOUNDATION HACK!🤎 Mix powder with foundation for full coverage! Seen this around so much & had to try! ##makeup ##makeuphacks ##beautytips ##beautyhacks♬ Level Up – Ciara


Ovaj trik skraćuje vrijeme kreiranje make upa, a nudi isti, a mnogi tvrde čak i bolji efekt prekrivanja. Jedino što trebate pripaziti je da imate kvalitetan puder i spužvicu jer smjesa može biti nešto gušća nego što ste navikli te traži dobro blendanje.