Otkriva vizažistica

Ova greška kod nanošenja tuša na oči vas čini starijima

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Vječna mladost ne treba botoks - samo jedan potez vaše tuša za oči može vas učiniti mlađimaTuš za oči ne mora biti superskupi proizvod! Uz malo vježbe, čak i jeftiniji tuševi iz drogerija mogu dočarati fantastičan look koji vrišti femme fatale. Ili pak budniji izgled kada jutarnja kava još nije imala učinka. Jednako tako, tuš za oči pri pogrešnom nanošenju može osigurati da vaš make up postigne suprotan učinak i da izgledate starije.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Erica Taylor (@ericataylor2347)Vizažistica Erica Taylor zna o čemu govori. Ima više od 25 godina iskustva u industriji i svoju stručnost na TikToku dijeli sa svojih više od 400.000 pratitelja. I s obzirom na svoje bogato iskustvo, vizažistica je došla do zaključka – bitna je linija, a ne proizvod.
Ako je linija koju povučete tušem kratka, ona vizualno stisne oko. Izgleda okruglo i manje nego što jest. Debela linija također ne čini uslugu očima. Gledano iz daljine, vaš pomični kapak izgleda samo mračno, a pogled djeluje umorno. Prema Taylor, bolje je nacrtati dugu tanku liniju.


Trebala bi dosezati barem do kraja pomičnog kapka, a krilo na kraju je kruna izgleda. Upravo zbog tog trika oko izgleda veće i budnije. Stoga, idući put kada stavljate tuš na oči, izvucite dužu i tanju liniju i pomladite se doslovno u jednom potezu!