Opekline kože

(UZNEMIRUJUĆE) Otišla na kozmetički tretman i doživjela horor. Na TikToku moli za pomoć

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Mlada Amerikanka je zadobila teške ozljede kožeNema veće beauty noćne more nego nakon tretmana izgledati gore nego što ste izgledali prije. No, zapravo postoji – zaraditi ozljede i uništiti lice. To se dogodilo mladoj Amerikanki koja je svoju horor priču podijelila na društvenoj mreži i zamolila ljude za pomoć. 


Kako Tag24 piše Victoria Quezada (29) je cijeli svoj život sanjala o ravnoj i istaknutoj liniji vilice no nije se htjela podvrgnuti estetskim operacijama. 


Činilo joj se da će joj se san ostvariti jer je odlučila isprobati neoperativnu terapiju imena CoolSculpting. Naime, uz pomoć te metode se masne stanice razbijaju uz pomoć niskih temperatura. 
Na prvu se terapija činila idealnom i Victoria je odlučila isprobati je. No, umjesto da dobije definiranu čeljust 29-godišnjakinja je zadobila ozbiljne ozljede kože. 


Kako nije uspjela naći odgovor niti pomoć za strašne posljedice terapije, odlučila je svoju priču podijeliti na TikToku i zamoliti ljude za pomoć. 


@toriixoxoTiktok please help me find someone this has happened too… I need to know what my outcome will be 🙏🏼 #fyp #coolsculptingbeforeandafter #coolsculpt♬ original sound – Torii“Ovo što ću vam sada pokazati su tri dana stare opekline drugog stupnja nastale od CoolSculptinga”, objasnila je Victoria. 


U videu je pokazala kako su joj nastradali vrat i čeljust, potpuno je natečena zbog čega i teško priča. 


Korisnici joj nisu puno pomogli, osim što su joj savjetovali da uzme odvjetnika. Victoria je to u međuvremenu i napravila te tuži kozmetički salon u kojem se podvrgnula terapiji.