Zameo ih snijeg

Ostvaranje snova ili noćna mora: Posjetitelji koncerta zapeli u pubu dvije noći

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Zbog olujnog nevremena posjetitelji jednog koncerta zatočeni u britanskom pubuNe znamo je li u pitanju ostvarenje snova iz tinejdžerskih dana ili je zapravo noćna mora.  U Velikoj Britaniji u jednom pubu je nastupao Oasis cover bend, no umjesto da nakon nastupa svi gosti idu doma, oni su morali čak dvije noći prespavati.

Tan Hill In nalazi se na sjeveru Engleske u sklopu Nacionalnog parka Yorkshire Dales. Olujne nevrijeme Arwen poharalo je veliki dio Velike Britanije, izazvalo prometni kolaps, a brojna kućanstva su ostala i bez struje.
Pub je postao toliko zatrpan snijegom da je 60 gostiju morali improvizirati smještaj za čak dvije noći. Srećom pa je ⅔ gostiju unaprijed rezerviralo smještaj. 


Koncert je održan u petak navečer, a već u subotu je bilo preko 528 metara nanosa snijega. Ceste su bile posve neprohodne, a povratak svojim domovima gostima je bio moguć tek nakon dva dana. 

Menadžerica Nicola Townsend je sa svojim timom učinila sve kako bi gostima boravak bio što ugodniji. Gosti su pak za BBC komentirali kako im je boravak bio zapravo dobar jer je bilo puno piva u pubu.