Prepoznala napadača u bolnici

On je pokrao i silovao, a ona mu u samoobrani odgrizla penis

Life

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Žrtva i napadač su zbog ozljeda završili u istoj bolniciKako 24Tag piše u Gani je 24-godišnja žrtva u samoobrani odgrizla penis napadaču koji je usred noći upao u njen stan. 


Muškarac E.A. je oko 2.30 ujutro provalio u stan te naoružan mačem upao u sobu u kojoj je spavala žena. Žrtvu je silovao nakon čega se bacio na krađu. Uzeo je mobitel, televizor i nešto gotovine te je taman htio pobjeći. 


No, tada se opet vratio u sobu žrtve te je prisilio na oralni seks. U tom trenutku mu je 24-godišnja žena u samoobrani odgrizla dio penisa, a on je nju ugrizao za vrat. Nakon toga je s krvavom ranom pobjegao te nije ponio željene predmete koje je pripremio prije. 
Policija je na licu mjestu pronašla komad njegovom penisa kojeg su poslali u obližnju bolnicu. Tamo su se ujedno žrtva i napadač ponovno sreli.


Naime, mlada studentica je poslana u bolnicu kako bi joj bile sanirane ozljede, no netom kasnije pojavio se i 23-godišnji napadač. Studentica ga je tamo prepoznala te odmah obavijestila policiju koja je ubrzo uhitila. Istraga je u tijeku.