Beautyblender Bio Pure

Omiljena spužvica za make up je dobila novi eco-friendly makeover. Izgleda fantastično!

Mija Dropuljić

FOTO: IG@beautyblender

Beautyblender je predstavio najnoviju spužvicu u svom asortimanuČini se kako su se brendovi počeli natjecati tko će predstaviti novi proizvod koji je više eco-friendly. I to obožavamo i potpuno podržavamo! Eco trendu se priključio i najpoznatiji brend make up spužvica – Beautyblender. 


Beautyblender je promijenio način na koji se šminkamo i uveo malu make up revoluciju. Danas je teško zamisliti svoju kozmetičku torbicu bez magične spužvice. Original ili kopija – spužvice za make up su postale must. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli beautyblender (@beautyblender)

Beautyblender je uvijek pokretao trendovi ili bio među prvima koji će pojedine pratiti. Tako se ovaj poznati kozmetički brend priključio eco-friendly trendu te je predstavio novi proizvodi – Bio Pure. 


Nova spužvica je dizajnirana kako bi izgledom i primjenom bila jednaka originalu, no napravljena je od 60 posto od nusproizvoda šećerne trske koji se inače bacaju. U procesu proizvodnje bilo je manje štetnih CO2 emisija, a korišteno je i manje vode. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli beautyblender (@beautyblender)Proizvod je dobio i novu boju, jarko zelenu koja dodatno naglašava da je pitanju eco-friendly linija Beautyblendera. Možda će ovaj korak potaknuti i druge proizvođače da razmisle o načinu proizvodnje spužvica za make up.