Sretna godišnjica braka!

Žena u novinama doznala da je muž vara. No, tu šokantne vijesti nisu stale

Life

FOTO: Pexels

FOTO: Pexels

Muž je nije samo varao, a sve je doznala putem novinaPostoje brojni bizarni načini na koji ljudi otkriju da ih partnerica ili partner vara. U današnje vrijeme to se najčešće primijeti na društvenim mrežama ili provjerama mobitela. No, jedna žena je pravu istinu o svom mužu doznala, vjerovali ili ne, u novinama. 


Na TikToku kruži izazov u kojem se traži najzanimljiviji način na koji ste otkrili da vas je partner varao. Ami Addison je tako snimila kratki video i ispričala svoju priču koja je posve nevjerojatna. 


Ispričala je kako je otprilike tjedan dana prije desete godišnjice braka sjedila u svom uredu i listala lokalne novine. Zastala je na jednoj posebnoj stranici – onoj u kojoj se objavljuje sretna vijest o rođenim bebama. U malom opisu bi stajao datum i mjesto rođenja, spol djeteta i imena i prezimena roditelja. 


@aaddison01#stitch with @mamatoria28 #cheatinghusband #cheaters #divorce♬ original sound – Ami AddisonAmi je ugledala ime svog muža i ime žene za koju nikad prije nije čula. Na prvu bi možda pomislili da je u pitanju druga osoba, no njen muž ima izuzetno specifično ime. 


Utipkala je ime i prezime žene te je na službenoj stranici doznala da je rodila zdravog sina u lokalnoj bolnici. No, tu nisu stale šokantne informacije. Ami je doznala da je žena prije otprilike godinu i pol na svijet donijela djevojčicu


Ami tako nije doznala samo da je muž vara nego da doslovno vodi dvostruki život. Njeni TikTok pratitelji htjeli su znati kako se situacija razvijala. Ami je objasnila kako se razvela, a danas je već osam godina u sretnom braku sa svojim drugim mužem.