Wild Obsessions

Nove palete sjenila za oči brenda Huda Beauty su prava opsesija

Mija Dropuljić

FOTO: IG@hudabeauty

Stiže jedna od najupečatljivijih Huda Beauty paletaHuda Kattan i njen tim koji stoji iza beauty brenda Huda Beauty stvarno imaju mnogo odličnih proizvoda, a među njih se ubrajaju i palete za sjenila “Obsessions”. 


Taj proizvod donosi odlične boje i još bolje pigment, stiže u kompaktnom pakiranju od devet boja/nijansi srodnih boja. Jedna paleta vam je posve dovoljna kako biste kreirali fantastične make up lookove. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli HUDA KATTAN (@hudabeauty)

Do sada je brend Huda Beauty lansirao Nude Obsessions, Pastel Obsessions, Neon Obsessions i Gemstone Obsessions. Najnoviji član ove opsesivno fantastične obitelji je Wild Obsessions. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli HUDA KATTAN (@hudabeauty)Nova paleta je inspirirana divljim životinjama, a u ponudi dolaze čak četiri različite palette – Wild Python, Wild Chameleon, Wild Jaguar, and Wild Tiger. Kao što pretpostavljate naziv palete, odnosno životinja koja je poslužila za inspiraciju, ujedno ukazuje i na spektar boja koji se nalazi u pojedinom proizvodu. 


Mnogi obožavatelji smatraju kako je Wild Obsession uz Neon Obsession najhrabrija i najupečatljivija Obsession linija. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli HUDA KATTAN (@hudabeauty)Noe Obsession palete stižu ekskluzivno na Huda Beauty.com i Asos.com te u Sephora trgovine, a prodaja počinje 17. kolovoza.