Chronologiste

Predstavljena nova luksuzna Kérastase linija za kosu. Evo kako je bilo na gala beauty večeri

Life

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

U L’Oréal Akademiji je također održano predstavljanje ove luksuzne linije i to pred odabranim predstavnicima Kérastase frizerskih salona.

Jesen samo što nije stigla, a s njome i razne obaveze i nove radne pobjede. Kako bi svaka pripadnica ljepšeg spola u iste krenula njegovana i besprijekorna, pri povratku s odmora poseže za terminom u beauty salonima.


Poseban naglasak i pažnju treba staviti na kosu. Ona je nakon mora, sunca i soli, poprilično dehidrirana i traži obnovu. Iz godine u godinu, stvari se mijenjaju, ali zdrava rutina ostaje i upravo iz težnje za „životom iznad vremena“, kreirana je najekskluzivnija i najluksuznija Kérastase linija naziva Chronologiste, čije je predstavljanje, u skladu s epidemiološkim mjerama održano sinoć u ugodnom ambijentu terase zagrebačkog restorana – Dubravkin put.


Foto: Bojan Zibar


Foto: Bojan Zibar

Uoči sinoćnje beauty večere, u L’Oréal Akademiji je također održano predstavljanje ove luksuzne linije i to pred odabranim predstavnicima Kérastase frizerskih salona.


Istinska ljepota dolazi s godinama, a prekrasna i njegovana kosa zaista ne prolazi ne zapaženo i ono što je najljepše od svega je činjenica da kosa uvijek može izgledati i biti zdrava, naravno ako su pravi tretmani i proizvodi u pitanju.


Svačija želja je ostati zauvijek mlad, a kako za tu želju ne postoji čarobna formula, postoje neki drugi trikovi kako unaprijed djelovati na kvalitetu kože i kose. Svačija kosa zahtjeva individualan pristup i tretman, a u beauty svijetu već godinama postoje tretmani koji žene oduševljavaju iz dana u dan.


Foto: Bojan Zibar


Zdrava kosa, puna volumena i sjaja, ono je što Kérastase čini imenom koje je ujedno i sinonim za nepogrješivu kvalitetu koja iza svake svoje linije ima snažnu poruku. Poruku u kojoj je na prvom mjestu uvijek žena.


Foto: Bojan Zibar


Rezultati koje pruža Kérastase Chronologiste linija su revitalizacija i potpuna regeneracija kose. Napredna tehnologija i vrhunska kvalitetna koja se nalazi u proizvodima iz najluksuznije linije do sada, obnavlja kosu od vlasišta do vrhova.


Salon Teuta, Teuta Mesaros, Foto: Bojan Zibar


 


 


Prekrasna tekstura, senzualnost, neodoljiv miris, jednostavno – dostupan luksuz u savršenoj tamnoj ambalaži.


Salon ljepote Marina, Valentina Cajo i Marina Pehar, Foto: Bojan Zibar


Salon Franic, Zvonimir Franic i Ivona Palic, Foto: Bojan Zibar


Salon Animi, Ante i Ivana Roscic, Foto: Bojan Zibar


Kérastase je identificirao 6 dimenzija starenja vlasišta i kose, a na svaku ciljajući upravo s moćnim formulama koje se nalaze u novoj Kérastase Chronologiste liniji. Svaki od proizvoda sadrži regenerativne aktivne tvari kao što su hijaluronska kiselina, vitamin E i apisin.

Miris ruža, božura i magnolije dodatno oplemenjuju ovu najpoželjniju liniju u beauty svijetu trenutno. Moćan serum inspiriran kavijarom, definitivno je must have ove jeseni i najpoželjniji je saveznik svake žene.


Tretman koji je definitivno predmet žudnje, već je zainteresirao mnoge, a svoj termin možete rezervirati u nekom od ovlaštenih Kérastase salona i potpuno se prepustiti zasluženom užitku o kojem će se još dugo pričati.