NAUGHTY BUT NICE

Nova kolekcija sestara Boudoir priča virtuoznu, romantičnu i zavodljivu priču

Life

Naughty But Nice

Naughty But Nice

Poznati domaći brend svakog prosinca predstavlja najljepše blagdanske modne priče“Bila jednom mlada, draga djevojčica koju bi svako zavolio čim bi ju ugledao, a njezina je baka voljela tako da nije znala kako bi djetetu ugodila. Jednom joj poklonila kapicu od crvena baršuna, što je djevojčici tako dobro pristajala da drugo i nije htjela nositi; po toj je kapici prozvali Crvenkapicom”.


Foto: Senja Vild i Franjo Matković


Braća Grimm prije nekoliko stoljeća nisu ni slutila kako će njihova priča za djecu do danas nadahnjivati brojne generacije i uljepšavati nam djetinjstvo na brojne načine.
Foto: Senja Vild i Franjo Matković


Ta djevojčica iz priče o Crvenkapici je sada odrasla no i dalje nosi baršunasti kaputić po kojem je dobila ime. No osim kaputića, u svoju garderobu uvrstila je i haljine lepršavog kroja u prigodnim, blagdanskim nijansama, kao i one seksi kroja izvedene u neočekivanim crvenim materijalima s natpisom ‘NAUGHTY’.


Foto: Senja Vild i Franjo Matković


Upravo te kreacije čine novu holiday kolekciju ‘Naughty But Nice’ sestara Boudoir, Martine Čičko Karapetrić i Morane Tomašević, koje svakog prosinca predstavljaju najljepše blagdanske modne priče.


Foto: Senja Vild i Franjo Matković


Dizajnerice su koristile svoje omiljene materijale, prepoznatljivu, nježnu čipku i lepršavi, romantični til, ali i nekonvencionalan i zabavan crveni vinyl, te originalne printeve sa blagdanskim motivima.


Foto: Senja Vild i Franjo Matković


Suknja sa šumskim motivima punog kruga, koja se nosi na bijelu bluzu, možda je jedan od najimpresivnijih Boudoir komada ove sezone, kao i pripijene kreacije od crvenog vinyla.


Foto: Senja Vild i Franjo Matković


I ove godine njihovu su virtuoznu, romantičnu i seksi priču ispričali fotografi Senja Vild i Franjo Matković koji su snimili neke od najljepših komada iz kolekcije.


Boudoir božićna bajka i ove zime stanuje na Boudoir adresi u Radićevoj ulici 22 u Zagrebu, kao i na njihovom web shopu.