"In Bloom"

Nova kolekcija s potpisom Vesna Sposa inspirirana je cvatom vrtova. Zrači proljećem

S.M.

Foto: Robin Pretković

Foto: Robin Pretković

Jasan vjesnik da je proljeće stiglo je nova kolekcija modne kuće Vesna Sposa koju smo svi željno iščekivali.Za nadolazeću sezonu proljeće ljeto 2021/22, poznata hrvatska modna kuća Vesna Sposa, kreirala je preko dvadeset atraktivnih modela vjenčanica i večernjih haljina.


Sami naziv kolekcije, “In Bloom”, inspiriran je cvatom vrtova, prepun prekrasnog prirodnog svijetla i elemenata koji čine savršenu harmoniju te donosi pravo osvježenje u modni svijet.


vesna_sposa

“Zaljubiti ćete se u cvjetne uzorke koji tvore mnoštvo nevjerojatnih silueta; detalji poput izreza koji čine iluziju izduživanja, uljepšane dodatnim sjajem i trendi modnim dodacima koji su neizostavni dio vaše proljetne bajke.


Za vas je stvoren cijeli niz modela večernjih haljina kojima prevladavaju pastelne nijanse ružičaste i zelene boje, koje naglašavaju siluetu ženskog tijela i dovode ga do savršenstva.
Svaka haljina ručno je izrađena od pomno izabranih materijala savršenih za proljetne dane i svečanosti koje nas u njemu očekuju.


A za dame koje su u potrazi za nečime posebnim tu je i jedna savršena cocktail haljina ručno perlana sa dodatkom perja koji je podiže na najvišu razinu modnog svijeta.
Vjenčanicama su zavladale kreacije prepune romantike, glamuroznih silueta koje su sinergijom različitih materijala; lepršavog tila, 3D floralnih čipki, nježno obogaćene sjajnim detaljima i ručno šivanim perlicama, donijele svježinu proljeća.


Svaka haljina ručno je izrađena od najdelikatnijih materijala, dok su svi detalji pomno birani i kombinirani kako bi svaki model bio besprijekoran.
Osim prekrasnih vjenčanica u kojima će se svaka od vas poželjeti udati više puta, Vesna Sposa pobrinula se da upotpunite cijelu priču sa savršenim velom.


Idealni velovi ručno ukrašeni sitnim 3D cvjetićima, biserima i ukrašeni sjajem biti će nepogrešiv završni detalj uz Vašu vjenčanicu iz snova


Omiljene manekenke Elena Dizdar, Antea Valenta i Lućana Mirko koje fantastično nose Vesna Sposa kreacije ponovno izabrane su za zaštitno lice Vesna sposa nove kolekcije. Šminku i frizuru potpisuju Studio Marcela.
Cijelu kolekciju snimio je Robin Pretković, koji ima moć da fotografijom na trenutak zaustavi vrijeme i zabilježi duh cijele kolekcije.


U potrazi za romantikom jednostavno ćete procvasti u Vesna Sposa najnovijoj kolekciji vjenčanica i večernjih haljina Spring Summer 2021/22.


___


Foto: Robin Pretković


Frizura & Make up: STUDIO MARCELA


Mjesto: Hilton Garden IN


Modeli: Antea Valenta, Eleni Dizdar, Lućana Mirko