Domaći brend

Nova DeLight kolekcija puna je divnih krojeva i materijala. Izdvajamo favorite

Life

Prirodne tkanine, savršena izrada i krojevi koji laskaju ženskoj građiZakoračili smo u najljepše doba godine, prepuno raznih poslovnih i privatnih događanja. Temperature su sve niže ali to ne znači da je nemoguće izgledati dotjerano. Svima omiljeni odjevni predmet – bezvremenski kaput, i ovih hladnijih mjeseci postaje zvijezda gradskih ulica.


Foto: Matea Smolčić Senčar


Zimska kolekcija domaćeg brenda DeLight, prepuna je divnih krojeva i materijala, koji osim što izgledaju besprijekorno, imaju i onu drugu funkciju koja ne smije biti zanemarena, a to je da griju. Upravo tome doprinose pomno birani vrhunski materijali, čija kvaliteta traje godinama.
Foto: Matea Smolčić Senčar


Grad Trogir, prepun romantičnih kadrova, ovoga je puta bio savršena kulisa, a u glavnoj ulozi se našla prekrasna Fani Čapalija koja nosi titulu jedne od najljepših Hrvatica.


„Svaki komad mi daje samopouzdanje i svojevrsnu snagu. Kad nosim neki od komada iz DeLight kolekcije, osjećam se moćno, baš poput zvijezde koja daje svijetlo“, dodaje Fani.


Foto: Matea Smolčić Senčar

Foto: Matea Smolčić Senčar


U ovoj zimskoj kolekciji, naglasak je stavljen na kapute, ali svoje mjesto u istoj našlo je i odijelo Ann Marie od vune s metaliziranim nitima te haljine naziva Maxine, koje će se divno uklopiti u ovo blagdansko vrijeme jer su prožete „liquid“ šljokicama u nude i bezvremenskoj crnoj, a klasična Joanne od 100% vune, nepogrešiv je odabir.


Glavne zvijezde, definitivno su raskošni kaputi, uz odijela sinonim ovog brenda, čija kvaliteta izrade nikada ne razočara.


Foto: Matea Smolčić Senčar


Kaput Andrej, dolazi u crnoj, bež, boji maline te u karirano crveno, bijelo, crnoj varijanti, a u njegovom sastavu kriju se kašmir, alpaka i ruska vuna.


Foto: Matea Smolčić Senčar


Kaput Angela u popularnom teddy tkanju, dolazi također u crnoj i bež boji i njegov sastav je 100% ruska vuna.


Foto: Matea Smolčić Senčar


U boji fuksije koja ne prolazi nezapaženo, našao se kaput Julia, koji svojim dvorednim kopčanjem vječiti klasik pretvara u još jedan bezvremenski komad, a i svojim sastavom od 50% vune i 50% kašmira, nimalo ne razočarava.


Svakom svojom kampanjom pa tako i odjevnim komadom, DeLight svojim pristupom i kvalitetom izrade, podiže ljestvicu, a upravo to i dokazuje luksuznim tkaninama, finoćom i činjenicom te misao vodiljom kako se odjevni komadi trebaju i mogu prenositi s generacije na generaciju.


Foto: Matea Smolčić Senčar


“Predivna žena koja ponosno nosi svoje godine, ne skrivajući ništa – zaista je prava DeLight žena. Fani je ovom kampanjom utjelovila upravo ideal DeLight žene – snažne, posebne, ponosne i svjesne sebe.


Naši odjevni komadi su puno više od savršeno iskrojenih, vrhunski sašivenih i kvalitetnih odjevnih predmeta, oni su vjetar u leđa ili dodatna snaga koju dajemo svojim klijenticama. Naša odjeća je pravi luksuz koji traje godinama i u kojoj ćete se uvijek osjećati posebno i zapaženo, ali na diskretan i privlačan način” – tvrdi Ivan Friščić, poznati zagrebački dizajner, stilist i vlasnih brenda DeLight.


Foto: Matea Smolčić Senčar


Za fotografije i postprodukciju zaslužna je Matea Smolčić Senčar, a za kreativno vodstvo Ivona Kuzmanić. Nakit u kampanji potpisuje Jewelry Knot (Grop Gallery), a za make up bila je zadužena Maja Banić. Frizura je rad Karle Vukušić iz Bohemian Tribe Beauty Concept-a.


Svi artikli prikazani u ovoj kampanji mogu se kupiti u DeLight trgovini u Vlaškoj 6 u Zagrebu, a sve novosti uvijek možete saznati i putem službene Instagram i Facebook stranice.