Udobno i chic

3 savjeta za savršeno nošenje omiljene džemper haljine. Sve je u detaljima

Sanda Milinković

Foto: @mariana_zrande Instagram

Foto: @mariana_zrande Instagram

Topli i udobni džemperi ne moraju biti dosadni, pogotovo kada stižu kao haljina.Zimi obožavamo nositi udobne i tople džempere, a davno je prošlo vrijeme kada su se kombinirali samo na hlače. Nekada su bili sinonim za eru naših djedova i baka, ali danas su glavni adut zimske streetstyle scene. Jedino popularnije od samog džempera, krajem prošle godine postale su džemper haljine.


Džemper haljine viđamo na poznatim i nepoznatim trendsetericama koje su ih uz par trikova vješto uklopile u svakodnevni outfit. Uz dobar par cipela ili remen, džemper haljina se pretvara u trendi i chic zimski outfit.


 


Kako kombinirati džemper haljine?
Neke su džemper haljine stvorene da zagrle vaše tijelo i daruju mu fantastičan oblik, ali većina ih je široka i prostrana. Upravo zato ih toliko i volimo. Da bi naglasili struk, dodajte remen zanimljivog dizajna koji će osvježiti kombinaciju.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Rochelle Johnson (@iambeauticurve)Prikladna obuća diže džemper haljinu na novu razinu


Odabir obuće je vrlo važan u svakoj modnoj kombinaciji, ali za džemper haljinu je potrebno otići korak dalje. Ako si vizualno želite dodati nekoliko centimetara visine uz ovu će haljinu fantastično stajati čizme na petu do koljena. 


U slučaju odabira jednobojnog džempera u bijeloj, nude ili crnoj boji, poigrajte se obućom. Neka vaše čizme nose zanimljiv print, budu u potpuno kontrastnoj boji ili imaju mnoštvo remenčića i zakovica kojima ćete se istaknuti.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ashley 🇨🇴 (@venturingwitha)Najlonke sa cool detaljima


Jednostavna džemper haljina traži modni dodatak kojim će potpuno doći do izražaja. Ako ste se odlučili za haljinu i cipele u istoj boji, monotoniju možete “razbiti” najlonkama s cool detaljima.


Poigrajte se natpisima, dizajnom, oblicima i različitim motivima koji će laskati vašoj figuri i zaokružiti ovaj trendi outfit.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Marysia Z (@mariana_zrande)