Zabuna

Neugodno iznenađenje na vjenčanju: Pijanist zbog nedostatka klavira svirao tablet

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Morao se poslužiti aplikacijom za klavirPijanist Nate Hance itekako je bio zbunjen kad je stigao na vjenčanje u Minnesoti i kad su ga svatovi nervozno pitali gdje je njegov instrument. Uz pretpostavku kako će druga strana osigurati klavir, dogodila se zabuna te klavira nije bilo.


34-godišnji glazbenik tad se morao brzo snaći. Prije nego što je krenula svadbena povorka povezao je svoj iPad sa zvučnicima na svadbenoj lokaciji i umjesto toga izveo svoj set na aplikaciji za glasovir, piše Mirror.


Snimka koja je postala viralna na društvenim mrežama prikazuje Natea kako tipka pjesmu ‘Marry You’ od Brune Marsa na tabletu, dok njegova prijateljica i violinistica Cara Wilson svira melodiju.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nate Hance (@natehancepiano)

Nate je rekao: “Ovo je nastup na kojem sam bio najviše nervozan. Morao sam svirati samo s tri prsta. Osjećao sam se kao školarac koji svira klavir.”


“Čudno sam se osjećao, a najteži dio je bilo kašnjenje Bluetooth veze. Bilo je teško pratiti tempo te sam se morao isključiti i ne slušati što drugi sviraju.”


“Srećom, ovo nije događaj na kojem svi gledaju u tebe i drago mi je što sam imao violinisticu koja je preuzela melodiju.”


Pijanist je objasnio kako je do zabune došlo nakon što su mu svatovi rekli kako će na lokaciji biti klavir, no voditelj svadbene dvorane tvrdi da to s njima nikada nisu dogovorili.


“Kad sam stigao tamo, rekli su da misle da donosim sintisajzer i imao sam ga, ali baterije nisu radile a nije bilo izvora struje.”


“Mislio sam da ću ovu izvedbu morati preskočiti, ali svatovi su rekli kako će biti razočarani bez klavira.”


“Srećom, svatovi su bili jako smireni, voditelj lokacije ne baš toliko. Paničarili su i ponudili se kupiti generator, ali ga svatovi nisu htjeli zbog buke.”Srećom, mladenka i mladoženja u konačnici su bili zadovoljni izvedbom, koja je također uključivala ‘Higher Love’ Stevea Winwooda, ‘Here Comes the Sun’ od Beatlesa i ‘Wildest Dreams’ od Taylor Swift, te nisu ni primijetili kako Nate svira na svom iPadu dok im nije rečeno nakon ceremonije.


“Mlada mi je rekla kako joj je njezin brat rekao da sviram iPad te da ona nije niti primijetila. To je svakako jedinstveno iskustvo za pamćenje za njih i za mene.”, rekao je Nate.


“Drago nam je da je tako dobro prošlo jer smo svirali na najvažnijim dijelovima vjenčanja. Smiješno je gledati video. Volio bih da moj viralni video prikazuje kako sviram pravi klavir, ali sve je dobro ispalo.”


“Ubuduće ću za svako vjenčanje uvijek imati sintisajzer s baterijama i zvučnik.”, zaključio je Nate.