Hit blagdana

Neka vaš blagdanski dekor prati trendove! Izradite “plutajuće svijeće”

Lucija Sučić

Foto: iStock

Foto: iStock

Efekt plutanja postiže se vodenim kuglicama, a rezultat je efektan i elegantan svijećnjakAko je suditi prema mnoštvu viralnih videa na društvenim mrežama, čini se kako će jedan od hit trendova ove blagdanske sezone biti “floating candles”, odnosno plutajuće svijeće.


Plutajući efekt postiže se prozirnim vodenim kuglicama, a rezultat su neodoljivi svijećnjaci koji će na decentan i profinjen način upotpuniti blagdanski ugođaj.


TikTokerica Lauryn Emily na svom je profilu objavila tutorial u kojem je pokazala kako je napravila svoju verziju plutajućih svijeća, koje je dodatno ukrasila sezonskim motivima poput češera i kuglica.


@laurshaps Christmas decor #xmasdiy #ornaments #christmasornaments #holidayhome #christmasdecor #xmas2022 #fyp #holidays #aestheticchristmas #foryou #pourtoi #floatingcandles #candles ♬ Sickick All I Want – SickickmusicKao što se da vidjeti, proces izrade jednog ovakvog svijećnjaka veoma je jednostavan i sigurno će biti efektan dodatak blagdanskom stolu ili bilo kojem dijelu vašeg prostora!