Back to 90's

Sada je i službeno: Neizostavni modni komad devedesetih ponovno je broj jedan

Sanda Milinković

Foto: IG @vannissamuradmusic, @bonkers.corner, @tori.nucci

Foto: IG @vannissamuradmusic, @bonkers.corner, @tori.nucci

Olivia Rodrigo, Dua Lipa, Bella Hadid, Hailey Bieber i Kendall Jenner već su se navukle

Vratite se na trenutak u 1995. godinu. Upravo je izašao film “Clueless” u kojem Cher Horowitz (Alicia Silverstone) kao glavna protagonistica nosi slaku malu bijelu majicu preko koje je kombinirala žutu pletenu vestu i mini suknju kariranog uzorka.


Legendarni je to outfit koji se do dana današnjeg nije prestao imitirati.


Male i uske majice odnosno “baby tees” ponovno vode glavnu riječ u street style modi, a Olivia Rodrigo, Dua Lipa, Bella Hadid, Hailey Bieber i Kendall Jenner već su se navukle na ovaj trend.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Bonkers Corner (@bonkers.corner)Nedavne kolekcije za proljeće i ljeto 2023. s potpisom brendova Martine Rose, Charles Jeffrey Loverboy, Mowalola i Jordanluca, napravile su moderan zaokret na klasične “baby tees” majice.


Iako su se prvi puta pojavile sedamdesetih kao muški top za teretanu, “baby tees” su vrhunac popularnosti dosegnule devedesetih godina.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Victoria Marinucci (@tori.nucci)Britney Spears je nosila kultnu “Dump Him” majicu, cijela postava filma “Mean Girls” imala je jednake Juicy Couture majice, a Paris Hilton je look redovito upotpunjavala kultnom Von Dutch šiltericom.


Minijaturne majice s printom ponovno su postale broj jedan zahvaljujući seriji “Euphoria” i generalnom modnom povratku u devedesete.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Bonkers Corner (@bonkers.corner)