Top ili flop?

Nećete vjerovati kakve hlače smo pronašli u ponudi high street brendova

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Za ovaj tip hlača potrebne su i posebne gaćiceSvake sezone pojedini high street brendovi predstave određene komade oko kojih se dvojimo jesu li top ili su flop. 


Jesen je stigla, a s njom uskačemo u hlače i traperice. Sukladno tomu jedan od vodećih komada u ponudama svih high street brendova su upravo hlače. 


Zara (299,90 kn)


Bershka (199,90 kn)


Na proljeće su se pojavili patchwork traperice, odnosno komadi koji su sastavljeni od različitog materijala. Tako smo mogli vidjeti traperice na kojima je jedna nogavica plava, a druga crna. 
Ove jeseni su se brendovi poigrali na jedan drugačiji način. Plasirali su neobične izreze na području kukova i na bokovima. U jednu ruku ne možemo reći da smo pretjerano iznenađeni jer su ljetne haljine uvele već proreze na najneobičnijim mjestima. 


Pull and Bear (279,90 kn)


Bershka (299,90 kn)


Sada su na red stigle hlače. Prorezi, trakice i rupe krase kukove i struk, dok pojedini modeli proreze imaju i na samim bokovima. Ovaj trend nije za svakoga i trebate se dobro osjećati u svojoj koži kako biste iznijeli ovaj tip hlača kako treba. 


Zara (299,90 kn )


Bershka (179,90 kn)


Posve logično se postavlja pitanje gdje je tu donje rublje. Kako biste nosili ovaj tip hlača, potrebno je nositi gaćice izuzetno niskog struka kako se rubovi ne bi vidjeli kroz proreze.