Eksperiment

VIDEO Navukla kondom na nogu pa razbila najveći mit i ispriku ikad: Nikome nije “premalen”

S.M.

Foto: iStock

Foto: iStock

Veličina prosječnog penisa puno je manja od potkoljenice djevojke iz videa.Djevojka poznata pod nadimkom Elle svojim je pratiteljima pružila video u kojem eksperimentnom razbija najveći mit i ispriku.


I mit i isprika tiču se jednog, a to je da muškarci nerijetko izbjegavaju korištenje kondoma prilikom spolnih odnosa izvlačeći se na to da im je kondom premalen, previše uzak ili neudoban.


Elle je pratiteljima kazala da je eksperiment napravila prvim kondomom bez lubrikanta kojeg je uočila pa ga, u pokušaju razbijanja mita, navukla preko noge pokazujući pritom koliko je rastezljiv.
Ekipa je na društvenim mrežama kasnije imala itekako što reći, a najbolji komentari definitivno su: “Ne žele ih navući pa lažu”, “Jedinu pametnu izliku koju sam čula je da je alergičan na lateks” i “Kaži mu da si kupila najveće pakiranje na tržištu pa da vidimo kako će se onda ponašati.”


Prosječna veličina kondoma počinje sa 17 centimetara, a prema globalnim podatcima, penis u erekciji u prosjeku je veličine od deset do 17 centimetara.


Dakle, puno kraće od noge djevojke iz videa.


@theel_inloserWhat a fancy thigh high, right? That’s all♬ Condom On Your Tongue – Marvin Sease