Gdje za vikend?

Naša mala koliba: Mjesto idealno za vikend bijeg od stresne svakodnevice

Dijana Ljubanović

Koliba, mir i pogled na divnu prirodu, pružit će vam toliko potreban predah.Siječanj je mjesec kada se zasigurno osjećate iscrpljeno. Između umora od praznika i potrebe za toplijim vremenom, jasno je kako je riječ o teškom mjesecu. Mini bijegovi su ključ dobrog raspoloženja i vrlo su važni kako bi vam pomogli da mjesec prođe što ljepše i ugodnije.


Oni vam pružaju mentalni mir. Sjećate se kad ste zadnji put duboko udahnuli na odmoru, otpustili sve loše nagomilano u vama i prepustili se trenutku?


Vjerojatno ste se osjećali pomlađeno i osvježeno. A kratak predah tijekom vikenda potiče čak i kreativnost. Kada uistinu imate vremena samo otpustiti sve brige, nevjerojatno je koje će vam ideje roditi u glavi.

Bjegovi i vikend predah vas čini sretnijima. Znanost je uvijek iznova dokazivala da su ljudi koji povremeno stave pauzu na svakodnevni život u cjelini sretniji. I, zaslužujete biti sretni.


Zato pronađite jednu lijepu kolibu okruženu prirodom i smanjite nagomilani stres. Mali bijeg može vam pomoći da se oslobodite svih briga.Ovoga tjedna za vikend predah predlažemo jedno simpatično mjesto u Karlovačkoj županiji.


Naša mala koliba  je smještaj  koji će vam uljepšati zimske dane i napuniti vas pozitivnom energijom. Proteže se na 137 kvadratnih metara na nadmorskoj visini od 153 m. Pogađate, ovdje je zrak tako čist, priroda miriše na ljubav, a ambijent u njoj je topao i ušuškan poput kulise romantičnog filma.


Koliba se nalazi se u selu Kusja pokraj Vojnića. Ova klimatizirana drvena kućica ima lijepu terasu na kojoj ćete s velikim guštom ispijati kavicu i uživati u prirodi te ugodnom razgovoru sa svojim partnerom.


Omiljena jela možete zajedno pripremiti i dobro se zabaviti u potpuno opremljenoj kuhinji i usput pustiti feelgood film na TV-u za autentičnu atmosferu. Možete povesti i kućne ljubimce, a dostupan je besplatni WI-FI.„Ova drvena koliba idealna je za goste kojima je potreban mir te bijeg iz svakodnevne gradske gužve. Okruženje u kojem se nalazimo puno je povijesnih znamenitosti i prirodnih ljepota.


Objekt je udaljen 38 km od Plitvičkih jezera i 22 km od Topuskog“, poručuje vlasnik Vladimir.