Urnebesno smiješan video

VIDEO Naručila elegantnu haljinu za posebne prigode. Uživo izgleda kao zavjesa

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Sve čari online shoppingaOnline shopping je praktičan, brz, štedi vrijeme i živce. Surfamo, vidimo što nam se sviđa, odaberemo veličinu i nestrpljivo iščekujemo paket. U većini slučajeva dobijemo uistinu ono što smo naručili. No, ponekad se online shopping pretvori u debakl. Jedino što u tom trenutku možemo jest dobro se nasmijati. I, naravno, vratiti komad ako je to moguće. 


Jedna korisnica TikToka je nedavno podijelila urnebesno smiješan video u kojem pokazuje predivnu elegantnu haljinu koja je stvorena za posebne prigode. Haljinu je online naručila sestra njene prijateljice. No, ono što je dobila uživo ne izgleda nimalo poput komada koji je predstavljen na slici. 


@nat.tysonIM CRYINGGGG ##fyp♬ original sound – Madeline
Haljina ne samo da ne izgleda kao ona na slici nego uopće nije napravljena od istog materijala. Video je uskoro dosegao preko 6 milijuna pregleda te je nasmijao mnoge. 


Neki od komentara su bili da haljina izgleda poput zavjese, dok su je drugi gledatelji usporedili s posteljinom za spavaću sobu. Jedno znamo što sigurno nije – haljina s fotografije!