Moda

Najljepše crne čizme s potpeticom koje možete pronaći u H&M trgovinama

Dijana Ljubanović

FOTO/Instagram @sincerelyjules

FOTO/Instagram @sincerelyjules

Par klasičnih čizama s potpeticom ozbiljan je stilski adut za jesenske kombinacije.Pronaći savršeni par čizama osnovni je shopping cilj. Posebno kada je riječ o čizmama na potpeticu koje je lijepo zaokružiti vaš stil, vizualno izdužiti noge i dodati dozu profinjenosti i elegancije u svaku kombinaciju koju odijenete. Čak i kada je riječ o trapericama.


Savršene za taj nezgodni prijelaz između ljeta i zime, gležnjače bi trebale biti glavni adut svakog ormara. Kako vrijeme postaje sve hladnije, zamijenite ih dubokim čizmama koje će posebno dobro pristajati suknjama i haljinama.


Zbog svoje tanke siluete, većinu gležnjača najbolje nadopunjuju uske ili pripijene traperice. Uske tanke traperice, košulja zanimljivog kopčanja i sako čine elegantnu odjeću koja će se izvrsno kombinirati s gležnjačama. Samo pripazite na duljinu traperica.
Svaka bi djevojka trebala posjedovati barem jedan par klasičnih crnih čizama s potpeticom. Vidjet ćete kako će bezvremenski par crnih čizama brzo postati vaš stilski adut u svakoj situaciji.


Savršene su za dnevne kombinacije tijekom cijelog tjedna od devet do pet, ali se također bez napora mogu kombinirati s hlačama ili koktel haljinom kada želite ostaviti savršen dojam i savršeno se osjećati.


Dobar par čizama s potpeticom istaknut će vašu stilsku osviještenost, a u kišnim danima noge će vam biti suhe i osjećat ćete se toplo i ušuškano. Ukoliko birate tanke, stilleto pete, morate imati iskustva u hodanju na visokim štiklama kako bi cjelokupni dojam bio zanosan.


U nastavku smo izdvojili najljepše crne čizme na petu koje ovih dana možte pronaći u H&M trgovinama.


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M