Božićni pokloni za tech ljubitelje: Napravite mjesta pod borom za vrhunske modele pametnih mobitela

Sponzorirani sadržaj

Foto: Telemach

Foto: Telemach

Što bi ljubitelji pametnih uređaja htjeli naći ispod bora?Vjerojatno ne postoji osoba koja ne bi bila oduševljena da ove godine ispod božićnog bora dobije pametni uređaj. Pametni mobiteli, razni korisni gadgeti i zabavne konzole su prije svega funkcionalni, praktični i zanimljivi darovi koje ćemo koristiti duži period.


U potrazi za onim idealnim tech poklonom provjerili smo ponudu Telemacha koji ovih blagdana nudi pregršt uređaja koje će obožavati brojne generacije. Bilo da ste u potrazi za novim pametnim telefonom, tražite praktičan gadget ili zabavnu konzolu, za svakog ima ponešto.


Vrhunski mobilni uređaj uz super pakete


Kako bi blagdanska atmosfera potrajala što duže, Telemach je pripremio prigodne ponude uz paket Unlimited koje traju tijekom cijelog prosinca. Tako uz mogućnost korištenja TIDAL glazbenog servisa za 0 kuna mjesečno uz navedeni paket i neograničene minute, SMS-ove, Telemachova blagdanska ponuda donosi vrhunske modele pametnih telefona.


Uz ponudu uređaja koji omogućuju spajanje na 5G mobilnu mrežu – Samsung Galaxy A52s 5G, Xiaomi 11T 5G, Xiaomi 11 Lite 5G NE i Honor 50 5G, u ponudi su i modeli Samsung Galaxy A12, POCO X3 Pro.


Najbolji gadgeti na poklon
Iako su spomenuti uređaji sami po sebi poklon koji bismo rado pronašli ispod bora, uz svaki od njih Telemach daruje uređaj koji će dodatno uljepšati blagdansko vrijeme i učiniti ga bezbrižnijim. Tako uz Samsung Galaxy A12 dolaze bežične slušalice JBL Tune 125TWS, dok uz Samsung Galaxy A52s 5G dolaze Galaxy Buds2 slušalice za uživanje u omiljenoj glazbi. 


Pametni satovi su postali pravi must! Osim što su izuzetno praktični i povezani s mobilnim uređajem, prate naše fizičke aktivnosti i izvrstan su motivator. Tako će ljubitelje gadgeta posebno razveseliti pametni satovi koje Telemach daruje uz vrhunske mobilne uređaje. HONOR MagicWatch 2 stiže uz  Honor 50 5G, Mi Watch uz Xiaomi 11 Lite 5G NE, a Mi Watch Lite stiže kao dar uz pametni telefon POCO X3 Pro.


Prepustite se blagdanima i uživajte u kićenju bora s obitelji ne razmišljajući o nestašnim iglicama koje treba počistiti. Za to će se pobrinuti Mi Robot Vacuum MOP – Essential koji će pokupiti čak i sav onaj blagdanski nered kojeg naprave vaši kućni ljubimci kada ih zavedu kuglice koje se njišu s bora.


Tech pokloni su uvijek izvrstan odabir je su u isto vrijeme funkcionalni, dugotrajni i zabavni, a često u njima mogu uživati svi članovi obitelji.


Svoj idealni tech poklon ovog Božića potraži u Telemachu!


___


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Telemach.