Bizarna obiteljska priča

Muškarac otkrio da je njegov sin zapravo njegov ujak

Life

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Dramatična obiteljska tajnaVjerojatno ste više puta pročitali naslov i nije vam jasan. Kako je moguće da nečiji sin ispadne ujak? Ne, ovo nije scenarij neke sapunice jer često ne treba izmišljati životne drame. Život piše stvarne drame. To se dogodilo i jednom Amerikancu koji je nakon par godina otkrio da je njegov sin zapravo njegov ujak. 


TikTok korisnik StackS1400 objavio je dramatičnu obiteljsku priču koja je potresla brojne korisnike ove društvene mreže. U objavljenom videu mladi Amerikanac u suzama objašnjava kako je upravo doznao da je njegov sin zapravo njegov ujak. 


Naime, Amerikanac je živio s djevojkom pod istom krovom sa svojim djedom koji je na koncu imao aferu s njegovom partnericom. On je godinama odgajao dijete vjerujući da je to njegov sin, no ispostavilo se da je otac djeteta njegov djed. 


@stacks1400Can’t believe I expected more from a man that had a whole other family around the corner from my granny house. #fyp #redpill #ZitHappens♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo RocqueIstinu je otkrio posve slučajno. Uzeo je mobitel svoje djevojke kako bi pogledao nešto na YouTubeu, no otkrio je poruke između partnerice i djeda koji su godinama izmjenjivali seksi poruke i fotografije. 


Test je potvrdio da je otac djeteta zapravo djed, no StackS1400 je objasnio da će se i dalje brinuti za svog sina/ujaka.