SVEMOĆNI TRAPER

Zara je dobila fantastičnu traper kolekciju u duhu 80-ih

Mija Dropuljić

Zara

Zara

Dobre traperice i dobra traper jakna su oni komadi koji su uvijek potrebni, a to zna i Zara.

Vjerujemo kako ne postoji niti jedna ženska osoba koja u svom ormaru nema barem jedan komad od trapera, bilo da su u pitanju dobre traperice, traper jakna ili čak košulja od trapera. Ovo je vječni materijal koji prkosi svim modnim trendovima, izdržljiv i veoma stylish. Uz to se uklapa uz svaki modni izričaj. Je li potreban još jedan razlog zbog kojeg toliko volimo traper?


High street brend Zara predstavio je cijelu novu kolekciju posvećenu traperu, a krojevi i cjelokupni styling nas vraća u 80-e. Kolekcijom očekivano dominiraju traperice, a od krojeva najpopularniji je mom-jeans, visoki struk, a u ponudi su se našle i traper bermude. Totalni povratak u modnu prošlost.


Traper jakna, košulja i crop top također se nalaze u ponudi i izvrsno će se uklopiti uz predstavljene traperice ili uz vaše najdraže komade iz ormara. Najupečatljiviji komad iz ponude je svakako crveni traper kombinezon kojeg će nositi one modno odvažne među vama. Cijene se kreću od 199,90 kn do 399,90 kn, a komade možete naručiti online ili ih pronaći u trgovinama.


Zara

Nova Zarina kolekcija


Zara


Zara


Zara


Zara


Zara