High street brend

Zara ima novu kolekciju modnih dodataka, a cipele bi vas mogle iznenaditi

Mija Dropuljić

FOTO/Zara

FOTO/Zara

Zara vjeruje da je baš taj model sandala novi must have.Čak i samo vrijeme posljednjih tjedana opasno najavljuje proljeće, a high street brendovi već su odavno počeli puniti svoje police novim kolekcijama. Zara je predstavila novu kolekciju modnih dodataka, točnije torbica i cipela.


Naravno, kao i u većini slučajeva, ovaj brend prati najnovije trendove s modnih pista pa stoga ne iznenađuje činjenica kako su cipele izrazito trendi. No, koliko će vam se svidjeti procijenite sami.


U novoj izrazito bogatoj kolekciji modnih dodataka naglasak je stavljen na pretežito nude zemljane tonove. Dominiraju razne nijanse smeđe, bijele i crne.
FOTO/ Zara, 179,90 kn


FOTO/ Zara, 179,90 knPovremeno su ubačene nešto jače boje, poput crvene, no što se tiče kolorita cipele su poprilično neutralne.


FOTO/Zara, 179,90 kn


FOTO/Zara, 179,90 knNo, kada malo bolje pogledamo modeli su sve samo ne neutralni. Možda su po svom dizajnu lišeni upadljivih detalja i ukrasa, no većina cipela iz nove Zarine kolekcije proći će sve samo ne neprimijećeno. 


FOTO/Zara, 179,90 kn


FOTO/Zara, 179,90 knMala i srednje visoka peta dodana je na retro modele koji su prošle sezone predstavljani na modnih pistama. Mnogi su već tada komentirali kako su se vratile takozvane “ružne sandale” iz prošlosti i kako taj trend neće zaživjeti na ulicama.


FOTO/Zara, 190,90 kn


FOTO/Zara, 190,90 knNo, uskoro su ih prigrlile brojne svjetske trendseterice. A znamo što se dogodi kada pojedini modeli osvanu na Instagram profilima. Zara vjeruje da je baš taj model sandala novi must have. 


FOTO/Zara, 290,90 kn


FOTO/Zara, 290,90 knS druge strane tu su sandale koje ćete poželjeti nositi na svakoj svečanosti jer debela block peta omogućuje da u njima možete plesati do ranih jutarnjih sati.


FOTO/Zara, 349,90 kn


FOTO/Zara, 349,90 knDotični modeli dolaze u neutralnoj crnoj boji, ali i u zlatnoj koja će sigurno u rekordnom roku biti rasprodana. 


FOTO/Zara, 399,90 kn


FOTO/Zara, 399,90 knDok su cipele poprilično trendovske, torbice u novoj sezoni su klasičnog oblika i neutralnih boja.


FOTO/Zara, 599,90 kn


FOTO/Zara, 599,90 knUklapaju se u razne modne stilove i definitivno će biti vječno u trendu. Ako ste već duže vrijeme u potrazi za maloj torbicom koja pristaje uz većinu večernjih outfita, ovog proljeća svratite u Zaru.


FOTO/Zara, 179,90 kn


FOTO/Zara, 179,90 kn