Za prave princeze

Za djevojčice sa stilom: Nova neodoljiva kolekcija brenda Minami

Karmen Bosnić

Kolekcija brenda Minami/Foto: Luka Smuk

Kolekcija brenda Minami/Foto: Luka Smuk

Okosnicu kolekcije čine haljinice i jakne kod kojih dominiraju crna, bijela i ružičasta boja te pamuk i tilNovi brend odjeće za djevojčice Minami prepoznatljiv je po razigranom tilu, lepršavim volanima i veselim motivima na tkaninama.


Ideja o stvaranju brenda Minami nastala je nakon rođenja naše djevojčice. Gledajući kako raste, shvatili smo da želimo stvoriti kvalitetnu, udobnu, lako održivu, a istodobno drukčiju odjeću, kaže osnivačica brenda Željka Šafran, konstruktorica odjeće s dugogodišnjim iskustvom u tekstilnoj industriji.


Okosnicu kolekcije čine haljinice i jakne kod kojih dominiraju crna, bijela i ružičasta boja te pamuk i til, a kreacije je javnosti predstavila Mina Mrkoci koja je spremno pozirala fotografu Luki Smuku tijekom pripreme kampanje.
– Modeli su kreirani za djevojčice uzrasta od dvije do deset godina, unikatni su i rađeni s posebnom pažnjom kod biranja tkanina kako bi djeci bilo omogućeno nesputano uživanje u svakom danu, a da i roditelji budu zadovoljni vrhunskom kvalitetom izrade.


U svaki model uloženo je puno truda i ljubavi kako bismo zadovoljili očekivanja nove generacije roditelja koji žele kvalitetu ispred kvantitete, vođeni idejom da je kreativnost najmlađih važno razvijati od malih nogu, a ima li išta ljepše od toga kad sami odaberu što će odjenuti, kaže Željka Šafran.