Modni natječaj Tower Centra Rijeka i priloga Life

Voliš modu i imaš originalni stil? Postani zvijezda društvenih mreža!

P. N.

FOTO/NajBlogerica nagradni modni natječaj

FOTO/NajBlogerica nagradni modni natječaj

Možda si baš ti NajBlogerica ili NajBloger kojeg traže Tower Center Rijeka i Life!Tower Center Rijeka u suradnji s prilogom Life kreće s novim modnim natječajem. Nakon što smo prošle godine birali NajFotografa, ova je rezervirana za izbor NajBlogerice ili NajBlogera iz fashion i beauty područja.


Voliš modu, imaš originalan stil i planiraš pokrenuti profil na društvenim mrežama kojim ćeš privući mnoštvo pratitelja i uljepšavati njihove naslovnice trendi kombinacijama? Prilog Life Novog lista u suradnji s Tower Centrom Rijeka pomoći će ti u ostvarenju želje da postaneš NajBloger ili NajBlogerica i pritom osvojiš vrijednu nagradu.


A kad kažemo vrijedne nagrade, tako i mislimo jer prva nagrada donosi vrijednosni bon u iznosu od pet tisuća kuna, mobilni uređaj i tisuću kuna na Golden Tower kartici za kupovinu u Tower Centru Rijeka.
Društvene mreže su danas preuzele dominaciju među medijima, a različita istraživanja pokazuju da njihovi korisnici više vjeruju u odabir blogera i influencera koje prate, nego li reklamama samih brendova.


Modni i lifestyle blogovi prednjače po popularnosti na društvenim mrežama pa stoga ne čudi da su mnogi iz svijeta mode i kozmetike prihvatili blog, vlog, YouTube, Instagram i Facebook kao najbolju platformu za uspješnu karijeru.


Instagram se posljednjih godina nametnuo kao apsolutni vladar društvenih mreža. I nije teško vidjeti zašto – imaju vrlo jednostavan način objave fotografija, mogućnost uređivanja fotki i InstaStoryje kojima se korisnici direktno povezuju s blogerima i influencerima te popularne oznake koje vas u vrlo kratkom vremenu mogu dovesti pod “trending” te vam samim time povećati broj pratitelja.


FOTO/Roni Brmalj, Finalistice prvog izbora


FOTO/Roni Brmalj, Finalistice prvog izboraPrema brojkama s kraja siječnja ove godine, Instagram broji milijardu mjesečno aktivnih korisnika, od čega je njih 500 milijuna aktivno na dnevnoj bazi. S druge strane, moda je multimilijarderska industrija koja se sve više okrenula društvenim mrežama, upravo zbog ogromne brojke potencijalnih potrošača.


Tu uskačete vi – fashion blogeri koji kao pojedinci vladate društvenim mrežama, pokrivajući najzanimljivije teme iz područja lifestylea.


Pokazujete originalne street stilove, stvarate trendove i oduševljavate pratitelje te potencijalne sponzore.


Pobjednicu našeg modnog natječaja u suradnji s Tower Centrom Rijeka iz 2018. godine, Ester Gallo, trenutno prati više od šest tisuća pratitelja na ovoj popularnoj mreži, a nastavila je i uspješnu suradnju s Tower Centrom Rijeka.


FOTO/Roni Brmalj, Ester Gallo


FOTO/Roni Brmalj, Ester GalloPriliku da netko od vas postane uspješna modna blogerica ili bloger koji će jednog dana imati vojsku followera na Instagramu i potencijalne sponzorske ugovore, imate od danas, 22. veljače, jer se otvorio naš natječaj koji traje do 5. ožujka.


Nakon njegova zatvaranja, žiri će odabrati najbolje kandidate i pozvati ih na sudjelovanje u završnom eventu koji će se održati u subotu, 28. ožujka u Tower Centru Rijeka.


FOTO/Roni Brmalj, Stručni žiri prvog izbora


FOTO/Roni Brmalj, Stručni žiri prvog izboraNa vama je samo da dostavite mapu vlastitih radova s pet prijedloga stylinga iz fashion i lifestyle područja, postavite Instagram profil na “javno” i dostavite prijedlog/skicu prve objave na budućem blogu (u Word formatu) na [email protected].


Nekoliko odabranih će dobiti poziv za odrađivanje i jednog modnog zadatka te sudjelovanje na završnom eventu. Na eventu nas čeka proglašenje pobjednika natječaja i zanimljiv panel s uspješnim blogerima, a troje će prvoplasiranih osvojiti vrijedne nagrade.


Osim nagrade, dobit će i priliku za suradnju na sljedećim modnim projektima priloga Life i Tower Centra: suradnju na projektu Tower inspiracija s potpisom NajBlogerica i objava na svim medijskim kanalima Novog lista i Tower Centra te intervju za prilog Tower Magazin i Life.


Sada je vrijeme da provjerite svoje fotke i prijavite se na naš modni natječaj. Možda si baš ti NajBlogerica ili NajBloger kojeg traže Tower Center Rijeka i Life!


Pravila nagradnog natječaja potražite OVDJE.


Info email: [email protected]