Black Tape Project

VIDEO Bizarni bikini koji ništa ne ostavlja mašti: Glavni materijal je – izolir traka

Portal Novilist.hr

FOTO/Black Tape Project YouTube

FOTO/Black Tape Project YouTube

Ako zaživi ideja Black Tape Projecta, ovog bi ljeta mogli doživjeti sasvim novu dimenziju kupaćih kostimaModna marka Black Tape Project  prošle je godine proslavila bikini rađen od izolir – trake.


Prema medijskim natpisima, trend bi mogao postati glavni hit ove sezone.


Osnivač brenda Joe Alvarez, prošle je godine bio u centru pozornosti kad su se njegovi kupaći kostimi pojavili na Miami Swimm Weeku, prenosi australski News.
Ove je godine brend pokrenuo novu kolekciju kupaćih kostima putem Instagrama. Model Alexis Michaud predstavila je geometrijske kostime od šljokica. Ostale modne kreacije uključuju plavi, ljubičasti i zlatni dizajn, a predstavila ih je Priscilla Huggings. Zlatni bikini, debitirao je na njujorškom tjednu mode. 


Mnogi koji su vidjeli kostime, podijeljenog su mišljenja. Nižu se komentari, poput: “Ovo izgleda bolno” i “Kakav je osjećaj ovo skinuti sa sebe?”.  Obožavatelji komentiraju i da je kupaći kostim zapravo prava umjetnost. “O moj Bože, ova traka je sve, zaista, moj je favorit”, komentirala je jedna obožavateljica.


FOTO/YouTube


FOTO/YouTube


 


Alvarez je inspiraciju za ovaj trend dobio još prije deset godina kad je radio kao fotograf. “Jednog dana 2008. godine, bio sam fotograf početnik i radio s modelom koji je predložio da koristim traku na njoj, za jedan od izgleda. Iskreno, nisam imao pojma zašto je to htjela, ali da ju usrećim, pokušao sam koristiti traku kao odjeću. Jednostavno sam ju omotao u crnu traku. Izgledala je kao dvije božićne šunke umotane u ovitak”, napisao je dizajner na svojoj internetskoj stranici, prenosi News. “U svakom slučaju, pojavila mi se ideja zbog koje sam na kraju i napravio sve ovo”, dodaje dizajner.