"Poopy Pants"

“Ukakane hlače” poznatog brenda nasmijale društvene mreže: “Sra**a se događaju!”

Portal Novilist.hr

FOTO/@asbos_sos Instagram

FOTO/@asbos_sos Instagram

Jedinstveni je dizajn naišao na negodovanje i smijeh korisnika na društvenim mrežama, a prilijepio im se i nadimak "poopy pants" ("ukakane hlače").Popularni brend ASOS je ismijan na društvenim mrežama jer su objavili nešto za što su korisnici rekli da je potpuni “modni promašaj”, prenosi australski News.


Riječ je o svijetlim hlačama čiji su uzorci naneseni tehnikom “tie-dye” i to u smeđoj boji, zbog čega hlače izgledaju kao da ste u njima obavili veliku nuždu.


Hlače nazvane “Public Desire relaxed joggers” stoje 46 dolara, a smeđe prugice se protežu duž nogavica. Uz hlače ide i prikladna majica tako da se ne morate brinuti oko toga hoćete li imati što kombinirati uz njih.
Jedinstveni je dizajn naišao na negodovanje i smijeh korisnika na društvenim mrežama, a prilijepio im se i nadimak “poopy pants” (“ukakane hlače”).


“Svi imamo nezgode, ali ne morate se brinuti o mrljama na stražnjici. Ove su hlače odlična krinka!”, stoji na Facebook stranici čija je misija ukazati na “modne promašaje” ASOS-a. 


Drugi su korisnici na Instagramu podijelili svoja razmišljanja o ovom zanimljivom dizajnu. Netko je čak napisao i da se “sra** događaju”. Doduše, jedan je korisnik Instagrama zaključio da je dizajn zapravo “briljantan”.