Statement komad

Top ili flop: prozirne hlače s kristalićima

Mija Dropuljić

FOTO: Mango

FOTO: Mango

Pitamo se gdje bi trebali nositi ovaj komad?High street brendovi sve više koketiraju s odvažnim komadima koji izgledaju kao da su sišli s modnih pista. Često ti odjevni predmeti fantastično izgledaju na kampanjama i modelima, no kada ih bolje pogledamo, pitamo se gdje bi ih mi trebali nositi. 


Na jedan takav smo naletjeli u aktualnom ponudi popularnog high street brenda Mango. U pitanju su duge hlače napravljene od mrežice satkane od kristalića koje koštaju 799,90 kn. Na prvu to zvuči kao genijalna ideja za slaganje upečatljivog party stylinga, no na drugu i ne baš. 


Ono zbog čega je ovaj komad toliko upitan u svakodnevnom životu je prozirnost materijala. Pri tome ne mislimo da se nadzire donje rublje, ono se doslovno vidi. 


Ove glamur hlače su pravi statement komad i njega možete nositi samo za posebne prigode. Čak i izvan modne piste je moguće ga kombinirati. Naravno, samo ako volite eksperimentirati s modom. 
Ove hlače je najbolje nositi na dva načina. Ili ćete ispod njih nositi retro gaćice koje prekrivaju što više. Odlična opcija su uske kratke ili biciklističke hlačice. 


Drugi način je da odaberete dugi sako koji pokriva stražnjicu i bokove. Jednostavno ga svežite remenom u struku i nosite poput haljine.