Stylish i chic

Svi pričaju o ovom prstenu. Zašto? Jer je genijalan!

Mija Dropuljić

FOTO: IG

FOTO: IG

Ako ste ljubitelji nail arta, onda je ovaj prsten stvoren za vasJeste li ikad poželjeli da imate lak za nokte nekako više pri ruci kada lakirate nokte, pogotovo ako se volite poigrati s nail artom? Da ga možete lijepo dozirati, a da pri tome ne napravite malo bojno polje na stolu? Rješenje je stiglo i to u obliku fantastičnog prstena. 


Čim je osvanuo na Instagramu, uskoro je postao viralan i to iz jednog jednostavnog razloga – izgleda stylish i chic, a prije svega je praktičan. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Doublemoss Arte (@doublemoss_arte)

Iza dizajna prstena krije se nail artistica Betina Goldstein, a ta činjenica mnogo toga objašnjava. Prsten je djelo Goldstein’s Doublemoss Arte brenda, a zove se Artist Palette Ring. Osim prstena, ovaj brend nudi luksuzne i veoma precizne kistove uz pomoć kojih ste sposobni kreirati prava mala umjetnička djela na noktima. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Doublemoss Arte (@doublemoss_arte)Zlatni prsten ima ulogu podloge za miksanje boja. Napravljen je tako da ima mala udubljenja u koja možete nakapati malo laka za nokte i uz pomoć kista miješati boje ili koristiti zasebno svaku. Kako je uvijek na vašim prstima, olakšava nanošenje laka i kreiranje umjetničkih djela na vašim noktima. 


Prsten je prvenstveno namijenjen profesionalcima, no beauty i modne influencerice su oduševljene ovim upečatljivim i korisnim modnim dodatkom. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Doublemoss Arte (@doublemoss_arte)