Shopping u Tower Centru Rijeka

Nova ljetna garderoba po super cijenama? Može! Uz kupone Novog lista u Toweru odaberite super ljetne kombinacije

Life

Foto/Vedran Karuza

Foto/Vedran Karuza

Toplije vrijeme traži prozračne haljinice, popularne culotte hlače, lagane košuljice i naravno - sandale.Danas uz Novi list potražite poseban prilog s kuponima uz koje od 12. do 19. lipnja možete ostvariti odlične popuste u čak 44 trgovine Tower Centra. Obnovite svoju garderobu novim ljetnim komadima po super cijenama.


Pravo je vrijeme za odličan i kvalitetan shopping u kojemu ćete popuniti ormare maštovitim komadima. Toplije vrijeme traži prozračne haljinice, popularne culotte hlače, lagane košuljice i naravno – sandale.


Vrhunski styling traži i odgovarajuće modne detalje pa ne zaboravite na trendi sunčane naočale i popularne torbice u koje će vam stati predmeti bez kojih ne napuštate domove.
Kruna svakog outfita nalazi se u malenim detaljima pa dobro pregledajte trgovine u potrazi za idealnim nakitom uz koji ćete zablistati.


Ako nemate inspiracije za novo godišnje doba, ima naša Slađana Ostić koja je već odabrala svoje proljetne favorite, a sada je spremno uskočila i u prekrasnu bijelu haljinu koja je totalni must-have za tople dane.


Osim neizostavne haljinice, odabrala je i super poslovni look u kojem ćete s veseljem otići na posao te prozračnu suknju koja se vrlo lako kombinira i spremna je za nove ljetne avanture.


Foto/Vedran Karuza

Majica, 99,90 kn. Suknja 249,90 kn. Cipele, 349,90 kn. Sve MANGO. Sunčane naočale, 1.830 kn Optika Anda   


Foto/Vedran Karuza

Haljina, 399,90 kn RESERVED. Torbica, 319,20 kn MASS. Cipele, 1.329 kn. Sunčane naočale, 1.290 kn OPTIKA ANDA


Foto/Vedran Karuza

Jakna, 999 kn VARTEKS. Hlače, 599 kn VARTEKS. Majica 223,30 kn. Torba 744 kn FASHION&FRIENDS. Cipele 367,20 kn MASS. Naočale 1.360 kn OPTIKA ANDA