Najvažniji komadi

Stilistice holivudskih zvijezda otkrivaju esencijalne komade donjeg rublja: Znate li što su C-string gaćice?

P. N.

FOTO/thekitundergarments, Instagram

FOTO/thekitundergarments, Instagram

Launched by Jamie Mizrahi and Simone Harouche, new undergarment line The KiT includes items you never even knew about — but definitely need.Postoji razlog zašto poznate hollywoodske dame izgledaju fantastično dok šetaju crvenim tepihom – iza sebe imaju ogroman tim koji im je spreman pomoći. U timu svake poznate osobe nalazi se stilist koji s godinama otkriva sve više trikova. Dvoje takvih profesionalaca su Jamie Mizrahi (koji radi s Katy Perry i Jessicom Albom) i Simone Harouche (iz tima Miley Cyrus i Kim Kardashian). Za InStyle su odlučili otkriti nekoliko tajni s crvenog tepiha, a udružili su se i lansirali liniju donjeg rublja The KiT, koja sadrži najvažnije komade za svačiji ormar.


C-string gaćice


“Uvijek smo međusobno dijelili trikove i savjete te razgovarali o tome što bi koristili za naše klijente, poput stvari koje ne postoje ili stvari za koje ljudi nisu nikada čuli”, kaže Mizrahi za InStyle, otkrivajući što je inspiriralo dvojac da napravi vlastitu kompaniju. “Sjeli smo zajedno i pitali se zašto ne bi napravili liniju najvažnijih odjevnih komada koji funkcioniraju ispod bilo kojeg komada odjeće i pojednostavljuju proces odijevanja. To uključuje sve: od grudnjaka, donjeg rublja i trikoa, do trikova koje koristimo, poput ljepljive trake i C-string gaćica. Otkrivamo sve trikove koje koristimo na našim klijentima na vrlo prikladan način”, objašnjava Mizrahi.


Ako se pitate što su C-string gaćice, niste jedini. “Prosječna osoba obično ne zna što je to niti kako se koristi. Koristila sam ih na Katy Perry i ona je izjavila da ih nikada u životu nije vidjela, ali da su najbolja stvar koju je ikada koristila. Simone ih stalno koristi na svojim klijentima”, kaže Mizrahi. Riječ je o ljepljivim tangama koje sa strane nemaju nikakvih dodatnih trakica ili tkanine.
Harouche ojašnjava zašto bi ih valjalo uvrstiti u naše ormare. “Ako imate odjevnu kombinaciju s visokim izrezom ili usku i pripijenu haljinu, a ne želite da vam se vide rubovi donjeg rublja, ove gaćice imaju mali komadić trake koja se zalijepi na trbuh, poput naljepnica za grudi da se ne vide bradavice. I mogu se normalno oprati”, dodaje stilistica.


FOTO/thekitundergarments, Instagram


FOTO/thekitundergarments, Instagram“Bodystocking” i hlačice za step


Stilistice su u svoju liniju htjele uključiti i “bodystocking”. Seksi komad donjeg rublja koji prianja uz vaše tijelo poput “shapeweara”, ali vas toliko ne stišće. “Sviđa nam se što doseže sve iznad područja grudi. Znate ono kad nosite tajice i ponekad vas zategnu na rebrima ili trbuhu? Tada uvijek ‘nešto’ izlazi preko rubova. ‘Bodystocking’ konturira cijelo tijelo pa se ne morate brinuti hoće li vam izviriti koji komadić kože.”


Treći komad donjeg rublja za kojeg se Mizrahi i Harouche zalažu su step-hlačice. Riječ je o kratkim hlačicama koje su naziv dobile po plesačima stepa. 


“Imamo i step hlačice visokog struka. Kada na sebe stavite haljinu ili nešto kraće, a ne želite brinuti o tome nosite li tange ili će vam se vidjeti stražnjica, ali želite se osjećati sigurno, ove su hlačice odlična opcija”, kaže Mizrahi.