Nova proljetna kolekcija

Šik Piknik koji se ne propušta u režiji Boudoir

P. N.

Temeljena na bajci, duboko je inspirirana viktorijanskom siluetom, te sadrži delikatno isprepletene čipkaste komade, koji su inteligentno osmišljeni da komplimentiraju žensku figuruSestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić pripremile su novu proljetnu kolekciju Boudoir.  Temeljena na bajci, duboko je inspirirana viktorijanskom siluetom, te sadrži delikatno isprepletene čipkaste komade, koji su inteligentno osmišljeni da komplimentiraju žensku figuru. 


Nježni ženstveni detalji poput višeslojnih čipkastih volana i visokih ovratnika, upotpunjeni su fantastičnim vitrajem delikatnih aplikacija. Inspiracija koju dizajnerice pronalaze, uvijek je povezana sa prirodom te daje kolekciji svjež pristup i romantično ozračje u printanom i bridal segmentu dizajna, te je Boudoir rukopis snažno prisutan i prepoznatljiv u svakom komadu. 


Couture kolekcija savršeno se uklapa uz energične vintage printeve na šantung svili. Fantastični šeširi kreacija su Boudoir modističke radionice kao neizostavni ‘signature’ brenda.
Fotografije kampanje potpisuju Franjo Matković i Senja Vild, make up Tena Bašić, dok je za frizure zaslužna Katica Topčić za Kevin Murphy. U novim kreacijama brenda Boudoir zasjale su Lea Z (Talia models) i Nikolina M (Relatum models).