Christmas Special

Sestre Boudoir prate svjetske trendove i predstavljaju jedinstvenu blagdansku kolekciju

Portal Novilist.hr

Foto Karmen Poznić

Foto Karmen Poznić

Za ovu kolekciju posebno su dizajnirane tkanine s božićnom tematikom, a osim printanih modela, u ponudi su i raskošne haljine od crvenog plišaPoznati modni dvojac Boudoir već treću godinu za redom kreira Christmas Special, resort božićnu kolekciju.


Ovaj trend je standardan u ponudi velikih svjetskih brendova, ali je novost na hrvatskom tržištu, tako da se dizajnerice Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević mogu pohvaliti ovom jedinstvenom kolekcijom, kao jedini hrvatski modni brend koji ima u ponudi blagdansku kolekciju. 


Foto Karmen Poznić


Foto Karmen Poznić

Za ovu kolekciju posebno su dizajnirane tkanine s božićnom tematikom, a osim printanih modela, u ponudi su i raskošne haljine od crvenog pliša.


Foto Karmen Poznić


Foto Karmen PoznićKreacije nisu za minimaliste, već su čista personifikacija božićnog duha koji je doslovno interpretiran impresionističkim Boudoir rukopisom.


Karmen Poznić


Karmen Poznić– Kreiranje božićne kolekcije je uvijek vrhunac kreativne godine u Boudoiru. Posebno uživamo u stvaranju neodoljivih printeva koji ženama naprosto trebaju, lako je kada znate koju ćete točno haljinu obući za Božić!, poručile su sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.


Foto Karmen Poznić


Foto Karmen Poznić