Prozirne kupaće gaćice

Samo za najhrabrije: Novi ljetni trend za muškarce ne ostavlja ništa mašti

Portal Novilist.hr

FOTO/maverickswimofficial Instagram

FOTO/maverickswimofficial Instagram

Na mrežnoj stranici MaverickSwim stoji da je odluka o načinu nošenja ovog ljetnog komada, potpuno na vama.Dosadašnji ljetni trendovi s društvenih mreža uglavnom su predstavljali neobične kombinacije za žene.


Imali smo tako “underboob” kupaće kostime, haljine koje izgledaju kao da su od folije, pa i bikinije koji izgledaju kao da su izrađeni od izolirke.


Da muškarci ne bi ostali zakinuti za trendove ljeta 2019., pobrinuo se brend MaverickSwim.
Njihove “Berlin Transparent Waterproof Beach Short” su kompletno i potpuno prozirne. 


UNILAD prenosi da ovaj posljednji krik mode stoji tridesetak dolara. Upotpunjene su bijelim elastičnim remenom i neonski zelenim trakicama koje možete “stisnuti” da vam hlačice ne bi spale.


Doduše, nije još poznato nose li se ove hlačice samostalno ili je potrebno ispod nositi “prave” kupaće gaćice? Ako im je naziv “kupaće gaćice”, onda “stiskanje” špagice i nema neku preveliku svrhu, jer ćete izgledati jednako i u trenutku dok nosite hlačice i onog trenutka kad vam spadnu.


Ali, obzirom da ih reklamiraju kao “hlačice za plažu”, onda je možda ova teorija sa kupaćim gaćicama ispod hlačica, točniji način nošenja. Bolji svakako jest, jer osim na nudističkoj plaži, postoji mogućnost da dobijete i kakvu kaznu za neprimjereno ponašanje u javnosti.


Na mrežnoj stranici MaverickSwima stoji da je odluka o načinu nošenja ovog ljetnog komada, potpuno na vama.