Nepresušna kreativna energija

Romantična kolekcija Aldukovih vjenčanica zasjala je u atraktivnom editorijalu

Ivana Kocijan

Foto: ROBERT KALE

Foto: ROBERT KALE

Modni dizajner predstavio je atraktivan editorijal u suradnji s fotografom Robertom Kaleom

Hrvatski modni dizajner nepresušne kreativne energije Ivan Alduk predstavio je atraktivan i romantičan editorijal u kojemu su modeli vjenčanica iz njegove aktualne kolekcije posebno zasjali.


Iako smo naviknuli na razne odgode i stagnacije, na čekanje i kompromise, usprkos toj apstinenciji od velikog broja životnih radosti, mnogi jedva čekaju neku prigodu za izlazak, putovanje, kupnju haljine, proslavu ili pak vjenčanje najbolje prijateljice. Možda su te sitne, ali realno velike i bitne ljudske potrebe posljednju godinu dana stavljene po strani, no čvrsto vjerujemo kako i to vrijeme prolazi, poručuju Alduk i njegovi suradnici.


U optimističnom i nadasve kreativnom duhu, on nakon predstavljene kampanje i lookbooka svoje linije vjenčanica, donosi atraktivan editorijal u suradnji s fotografom Robertom Kaleom.


– Mislim da je rad, planiranje i stvaranje kolekcija, projekata, nešto najbolje što kao dizajner mogu napraviti u ovo vrijeme te na taj način našim klijentima i vašim čitateljima skrenuti misli na nešto pozitivno, lijepo i optimistično. S tom idejom smo išli u stvaranje ovog modnog editorijala koji nosi romantičnu, modnu, ali i realnu notu jer ovako nešto svaka mladenka može imati na svoj dan ako izabere dobre suradnike, kao što su dizajner vjenčanice i fotograf, izjavio je Alduk.


alduk

Foto: ROBERT KALE


Elena Dizdar je utjelovila modernu Alduk mladenku, a modeli sirena-kroja s prorezom, otvorenim ramenima ili pak šireg A-kroja s bogatim svilenima volanima i decentnim vezom čipke, izvrsno joj stoje. Harmonija udobnosti i estetike jest jedna od odlika Aldukovih vjenčanica.
Neutralan make up koji naglašava prirodnu ljepotu i zdravlje kože te lagano valovita, opuštena kosa za što moderniji izgled djelo su stručnjaka iz Studija Marcela koji su nam dali nekoliko savjeta oko idealnog stajlinga kose za vjenčanje.


– Najveći trend vjenčanih frizura bit će spuštena ili polupodignuta valovita kosa ukrašena decentnim ukrasima ili vjenčićima od cvijeća. Romantične pundže su klasik i savršeno rješenje za svaki vjenčani izgled. Ako imate vjenčanicu otvorenih leda i želite ih istaknuti, onda je niska romantična pundža odabir za vas. Visoki romantični valoviti rep je šik i ženstven te je idealan za mladenke duge kose, izjavila je Jadranka Pezo u ime Studija Marcela.


Foto: ROBERT KALE


Fotograf Robert Kale rekao je kako je suradnja s Aldukom i njegovim timom tekla jako glatko.


– Doista sam pozitivno iznenađen, ne samo njihovom stučnošću i točnim poznavanjem cilja, već i izborom lokacije, modela i vjenčanica koje su ušle u ovo snimanje. Najbitnije je da se energija tima i fotografa, ili u slučaju vjenčanja, mladenaca i fotografa, poklopi jer je tako rezultat zagarantiran, zaključio je.