Biseri i kristali

Rihanna sada prodaje i nakit: Nova kolekcija odaje počast suvremenoj heroini

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Kameje su svoje mjesto našle kao cijenjena, značajna umjetnička djela, od antičkih vremena do renesanse i neo-klasicističkih razdoblja, pa i dalje. Uzdizale su univerzalne priče o ljubavi, gubitku i magiji, portretima i mitskim likovima - objasnili su iz FENTY kompanijeNakon što je svoju popularnost stekla glazbom, Rihanna se odlučila “baciti” u kreiranje dekorativnih proizvoda, kao i odjeće te donjeg rublja. Ovoga tjedna pjevačica je objavila kako ovdje neće stati, već sada stavlja u prodaju i svoju kolekciju nakita.Na službenoj stranici njezine FENTY kompanije objavili su detalje oko nove kolekcije. 


– Kameje su svoje mjesto našle kao cijenjena, značajna umjetnička djela, od antičkih vremena do renesanse i neo-klasicističkih razdoblja, pa i dalje. Uzdizale su univerzalne priče o ljubavi, gubitku i magiji, portretima i mitskim likovima. FENTY posjeduje mit, odajući počast novoj, suvremenoj heroini – objašnjeno je na web stranici. 
Nakit je napravljen u ovalnom obliku, ukrašen biserima i Swarovski kristalima, a reljefni dragulj uokviruje profil mlade, crne žene. 


Fotografije nove kolekcije djelo su nigerijske fotografkinje Ruth Ossai, a pozadine fotografije su živopisni okviri ljepote. Cijena nakita iznosi 340 dolara za prstenje, 410 za kameje, dok su naušnice 530 dolara.