Dizajneri oduševili modnu publiku

Prva večer Ateliera pokazala koliko je publici nedostajala hrvatska moda. Pogledajte predstavljene kolekcije

Life

FOTO: Goran Čižmešija

FOTO: Goran Čižmešija

U Klovićevim dvorima svoje je kreacije prikazalo pet talentiranih hrvatskih modnih dizajnera, a predstavljena je i modna izložba Borisa Pavlina

Sinoć je u Atriju Klovićevih održana prva večer projekta “Atelier” modnog događaja koji je na najljepši način podsjetio zašto su takvi događaji oduvijek privlačili modne zaljubljenike, ali i širu javnost, željnu društvenih događanja.


U prekrasnom ambijentu Klovićevih dvora svoje je kreacije predstavilo pet talentiranih hrvatskih dizajnera – Boudoir, BiteMyStyle, Martina Herak, unaesthetik, i Mihaela Brajković.


U novim kolekcijama uživali su brojni ljubitelji mode poput Anite Dujić, Ljupke Gojić Mikić, Loredane Bahorić i Tihane Harapin Zalepugin, Tare Rosandić, Ivane Kovač, Edite Misirić Vrkljan i brojni drugi.


Boudoira


 


Ženstvena raskoš Boudoira i kolekcija od dvadeset modela haljina ono je što najviše volimo kod ovog brenda koji s lakoćom kreira haljine već više od 20 godina.  


unaesthetik


Unaesthetik je napisao “Ljubavno pismo kostimu koji nitko nikad nije htio”, a inspiraciju vuče iz jednog od “najružnijih” komada odjeće – muške polo majice.


Martina Herak


Spoj prirodnih materijala i umjetnosti, unikatnosti, asimetrije i monokromatike u kombinaciji s ručno oslikanim dijelovima tkanina – sve su to obilježja nove kolekcije modne dizajnerice Martine Herak. 


BiteMyStyle


BiteMyStyle, brend iza kojeg stoji dizajner Zoran Aragović u novoj kolekciji za proljeće-ljeto 2022. ostaje vjeran svojoj prepoznatljivoj estetici, no ovaj puta u prvi plan stavlja boju kao dominantan element na svojim kreacijama.  


Mihaela Brajković


Mihaela Brajković, koja je na nedavno održanom Dipmodu, ponijela titulu najbolje diplomske kolekcije modnog dizajna Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu predstavila se s dvije vrlo zanimljive kolekcije.


Boris Pavlin


Samom projektu priključio se i doajen hrvatske mode Boris Pavlin koji je svoju kolekciju predstavio izložbom, a budući da se radi o komadima koji se ručno izrađuju tjednima, te je svaki detalj bitan i vrijedan pažnje predstavljanje kolekcije u formi izložbe, nametnulo se samo po sebi.


Večeras nas u Klovićevim dvorima očekuje i druga večer ove modne poslastice, a moći ćemo uživati u predstavljanjima novih kolekcija Ivice Skoke, brenda DeLight, Luke Grubišića, JET LAGA i hrvatsko srpskog brenda Steven Dockman.