Brojne suradnje

Prekrasna kreacija: Riječki dizajner Zigman odjenuo poznatu pjevačicu Christinu Aguileru

Mija Dropuljić

FOTO/Vedran Karuza

FOTO/Vedran Karuza

Dizajner je poznat po svojim izuzetno teatralnim i upečatljivim kreacijama.Jedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera Juraj Zigman niže inozemne uspjehe za uspjesima, a najnoviji je svakako suradnja sa svjetski poznatom pjevačicom Christinom Aguilerom za koju je kreirao custom made outfit za nastup. 


Sretnu vijest Zigman je podijelio na svom službenom Instagram profilu objavivši fotografiju s Christininog nastupa u Zappos Theatreu u Las Vegasu, ali i sliku koja u detalje prikazuje outfit kojeg je dizajner osmislio za pjevačicu. Sudeći prema njegovom opisu uz fotografiju, ovo je tek prva suradnja dizajnera i pjevačice. 


Zigmanu je uspjelo ono o čemu sanjaju brojni hrvatski dizajneri, a to je inozemni uspjeh, posebno nošenje kreacija od strane poznatih svjetskih zvijezda. Do sada je Zigman odijevao zvijezde poput Cardi B za Pepsi reklamu, Bebe Rexha za nastup na reviji brenda donjeg rublja Victoria’s Secret, a za pjevačicu Ritu Oru kreirao je izuzetno upečatljiv look kojeg je pjevačica nosila na svom zadarskom koncertu ovog ljeta.
S Nicki Minaj ostvario je veću suradnju koja je započela kreiranjem kostima za njen nastup na MTV VMA-a, a odjenuo je zvijezdu i za njen spot “Woman like me”. Zapamćen je ostao i crno-bijeli kostim kojeg je izradio za Fergie za nastup na festivalu Rock in Rio. 


Dizajner je poznat po svojim izuzetno teatralnim i upečatljivim kreacijama stoga ne iznenađuje proboj na inozemno tržište. U njegovim kreacijama rijetko koja zvijezda će na svom nastupu proći nezamijećeno. Prošlu godinu uspješno je zaključio i u Hrvatskoj kada je sredinom studenog otvorio svoju trgovinu u samom centru Zagreba. Vjerujemo kako je 2020. za Zigmana tek započela i veselimo se njegovim daljnjim uspjesima.