Margo and Me

Prava modna poslastica: Trudnički stil ove trendseterice jednostavno je savršen

P. N.

FOTO/iStock

FOTO/iStock

Njezin stil je definicija za Très chic!Jenny Chipolletti, poznatija kao Margo and Me, jedna je omiljenih influencerica na globalnom nivou. Ona na svom blogu piše o modi, ljepoti i putovanjima, a ono što je izdvaja od ostalih je nježna profinjenost kojom povezuje baš svaku temu koju obrađuje. Njezin stil je definicija za Très chic! Ženstvena je, klasičnog izgleda, nepogrešive estetike inspirirane Parizom. Ne čudi, stoga što je njezin trudnički stil postao inspiracija mnogim budućim mamama koje na njezin profil dolaze po dnevnu dozu inspiracije. Svaka njena objava izgleda poput finog kadra iz filma Zlatnog Hollywooda – svedena, ženstvena i uvijek usklađena, Jenny je prava modna poslastica.


Ženstveni detalji i udobnost


Vjerna je delikatnim, ženstvenim detaljima i nevjerojatno dobro manipulira materijalom, strukturom svakog modnog komada koji joj se nađe u rukama. A tek dodaci, od nakita do ukrasnih vrpci koji i najjednostavniju kombinaciju pretvaraju u elegantnu opijenost lijepim.


Jenny je i tijekom trudnoće ostala vjerna svom ženstvenom, damskom stilu pa se u njenim kombinacijama i dalje mogu naći visoke potpetice kojih se ipak u potpunosti nije odrekla. Posebno je efektan Sacora model s Jimmy Choo potpisom. Riječ je o jednom od omiljenih modela sandala, ne samo kada je ona u pitanju već i većina ljubiteljica cipela. Za ovim vintage modelom od kozje kože s biserima, lude žene iz cijelog svijeta. Ove su cipele jedne od najprodavanijih zbog njihovog statement karaktera koji savršeno funkcionira u svim kombinacijama. Toga je svjesna i Jenny pa ih je ponosno pokazala na svom feedu uz isticanje koliko se uz njih raduje proljeću. 


Haljine, džemperi, kaputi…
Njen trudnički stil posebno je u znaku romantičnih modela haljina koje skladno prate njenu siluetu naglašavajući ženstvenost i blag karakter kojim zrači. Neutralne boje, bež, prljavo roza, bijela, siva i crna, okosnica su njene garderobe. Volani, čipka i mašne, gotovo su jedini ukrasi kojima razigrava svoje modne odabire. Udobni džemperi, lepršave haljine, predimenzionirani kaputi, osnovni su komadi oko kojih je formirala svoj trudnički stil.Od nakita gotovo uvijek bira zlatne ili biserne statement naušnice ili minimalistički zlatni lančić koji je trenutno u samom vrhu popularnosti. Time pokazuje koliko vješto kombinira trendi komade sa svojim svevremenskim imidžom.Udobnost, prije svega, zaokružuje njen stil, a ugodni, prirodni materijali povezuju gotovo njezin svaki modni odabir. Pamuk, lan, svila, vuna i kašmir materijali su koje najčešće bira, a svaku haljinu dodatno upotpuni kaputom koji joj pristaje i po boji i po materijalu u potpunosti izbjegavajući kontrast i eklektiku.