Modna inspiracija

Poigrajte se vintage komadima. Stvaraju efektan stil

Dijana Ljubanović

FOTO/IG @jennycipoletti

FOTO/IG @jennycipoletti

Kupnja rabljenih vintage komada je jedan od načina...Odgovor na podizanje bilo kojeg outfita ove zime je miješanje trendi s vintage komadima. Upečatljivi svevremenski komadi podižu odjeću na višu razinu. Uz nekoliko klasičnih poderanih traperica i dolčevitu bez rukava, vintage komadi u stilu 80-ih spojeni s blejzerima ili toplim kardiganom, učinit će razliku u vašem stilu.


Birajte efektne vanjske slojeve poput kaputa ili blejzera preko osnovnih, npr. jeansa i jednobojne dolčevite, uparite ih s bilo kojom obućom i lako podignite svoj izgled! Pregledajte što se nudi u web trgovinama poznatih modnih brendova i pratite sniženja kako biste svoju garderobu osvježili kvalitetnim kaputima, blejzerima, torbama i modnim dodacima po povoljnijim cijenama te podignite svoju odjeću održivim komadom koji će u vašem stilu zasjati poput dragulja!


Vintage dodaci


Vintage komadi su jedinstveni, upečatljivi i održivi! U posljednje vrijeme se sve više kritizira brza moda I propagira se održivost kako biste i svojim oblačenjem dali doprinos u očuvanju planeta. Kupnja rabljenih vintage komada je jedan od načina.
Vintage ogrlice, narukvice i naušnice odličan su način da uvijek izgledate stylish i neobično, a da pritom vaša garderoba ne bude previše skupa niti komplicirana. Uz jednostavne komade i pomno biran nakit, učinili ste mnogo za svoju pojavnost.


Inspiriraje se idejama koje donosimo u nastavku.


Vintage kaput uz jednostavan jeans i gležnjače? Da, molim.Karirani kaput i topla dolčevita – uvijek odličan izbor za zimski vintage outfit!Mašna kao modni dodatak koji će učiniti da izgledamo poput dame iz crno-bijelih filmova. Zašto ne?Haljina iz maminog ormara? Uvijek dobra ideja!Svilena bluza i biseri čak i u kosi? Tko bi tome odolio?Šešir iz lokalnog second handa? Idealno za izlet koji jedva čekamo!Izvadite stare trapezice iz ormara jer one ponovno vladaju. Pogotovo uz visoke potpetice su tako chic!Bakin sat, damska haljina i kosa polupodignuta baršunastom vrpcom? O, da!