Adele

Pjevačica nastupila na vjenčanju i pokazala novu liniju u suknji Oscara de la Rente

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Adele je nastupila na vjenčanju svoje prijateljice. Adele je nedavno nastupila na vjenčanju svoje prijateljice i za tu je priliku odabrala suknju s potpisom Oscara de la Rente, prenosi Harper`s Bazaar.


Zvijezda u svijetu glazbe koja je osvojila publiku svojim anđeoskim glasom, nedavno se povukla iz javnosti. Nakon toga se vratila u punom sjaju i pokazala novu liniju te osvanula na društvenim mrežama, gdje se proširila snimka njezina nastupa na vjenčanju prijateljice Laure Dockrill.


Otpjevala je nekoliko svojih hitova među kojima je i “Rolling in the deep”, a navodno je čak i vodila ceremoniju vjenčanja. Laure Dockrill i njezin suprug Hugo White iz benda “The Maccabees”, prethodno su se ovog tjedna vjenčali kod matičara.
Adele je za prigodu odabrala romantičnu suknju potpisa Oscara de la Rente s cvjetnim uzorkom, a kombinaciju je upotpunila neutralnim tonovima torbice i cipela. “Kremasti” top, bež cipele na petu i bijela torbica s tankim lančićem, osvježili su ovaj romantični look.


Pjevačka diva je ovog Božića iznenadila novim izgledom objavivši sliku na svom Instagram profilu kojom je pokazala popriličan gubitak kilograma.