"Slash" bikini

Od ljeta se opraštamo trendi izazovnim bikinijem: “Stil koji nije za one slabog srca”

P. N.

FOTO/Slash bikini, Instagram

FOTO/Slash bikini, Instagram

Popularan odabir za "samopouzdane žene koje vole odjenuti nešto malo drugačije da bi stvorile izjavu". Nema sumnje da je ova godina bila jedna od najaktivnijih i najluđih po pitanju kupaćih kostima. Imali smo tako “underboob bikini”, pa prozirne kupaće gaćice ili hlačice za hrabre muškarce, ali i one bizarne kostime izrađene od trapera. 


News prenosi da je posljednji ovosezonski hit kojim ćemo zatvoriti ljetnu sezonu “Slash” bikini. Riječ je o bikiniju čiji se gornji dio sastoji od košarica i špagica, a donji dio od tangi koje su sačinjene od više špaga i time gotovo ništa ne ostavljaju mašti.


Ovaj odvažni bikini djelo je australske modne kuće “Karen Hurley”, a opisan je kao stil koji “nije za one slabog srca”. “Slash” stoji 140 dolara i apsolutni je hit na Instagramu, a čak je i najpopularniji komad samog brenda. 


Za Yahoo Lifestyle, dizajnerica iz Sydneyja kaže da se bikini pokazao kao popularan odabir za “samopouzdane žene koje vole odjenuti nešto malo drugačije da bi stvorile izjavu”. Kupci se vole pohvaliti dizajnima na Instagramu, pa Karen kaže: “Obično su to djevojke u dvadesetim i tridesetim godinama koje kupuju malo izazovnije komade”. 
Karen potvrđuje i da je ovaj bikini “najizazovniji i najpopularniji” set modne kuće. stiže u pet različitih boja, uključujući uvijek popularnu neonski zeleni i crnu. Australska dizajnerica vjeruje da će ovaj odvažni trend biti kratkotrajan te da će u nadolazećim sezonama prevladati “vintage i tradicionalni stil”, prenosi News. 


FOTO/karenhurleycollections/Instagram


FOTO/karenhurleycollections/Instagram