#underboob bikini

Novi ljetni trend na društvenim mrežama: Jeste li spremni za “underboob bikini”?

Portal Novilist.hr

FOTO/Pixabay

FOTO/Pixabay

Iako se na prvi pogled čini kao sasvim „normalan“ kupaći kostim, ovaj je bikini poprilično odvažanSudeći po društvenim mrežama, upravo će on biti glavni hit ove sezone na plažama. Radi se o bikiniju zgodnog naziva „underboob bikini“. U prijevodu, prekriva područje do praktički polovice grudi, dok je ostatak izložen.


Bikini je odvažan jer, već smo imali problema s tzv. „banana“ gornjim dijelom kupaćeg kostima. Koliko puta se skočilo u more, a gornji dio je imao vlastiti program putovanja i nije ostao na mjestu?


Čini se da je za ovaj bikini moguća slična situacija, jer ako nije dovoljno dobro učvršćen dodatnim vezicama, naš bi se izgled na plaži brzo mogao pretvoriti u toples izdanje.
“Oh Polly” na Instagramu postavlja pitanje: „Želite se pokriti, ali ne želite se zaista pokriti?“, što je poprilično točan opis kupaćeg kostima koji ionako prekriva vrlo malo.„Naš odrezani bikini će vam osigurati veliku zavist na tulumima u bazenu“, dodaje Oh Polly, a prenosi VT. „Crop“ topovi i majice su već davno predstavljeni, a prema društvenim mrežama, sada je stiglo vrijeme i za takav kupaći kostim.


S profila “Oh Polly” kažu da je riječ o “vrućem kupaćem”, a sada se može naručiti i u tropskoj narančastoj boji, pored crne i plave.