Tko kaže da neće biti ljeta?

Nova Sheriff & Cherry kolekcija vrišti ljeto, a mi želimo svaki pojedini komad

FOTO/Kate Bellm

FOTO/Kate Bellm

Uz najnoviju Sheriff & Cherry edition 1 kolekciju nestrpljivo iščekujemo ljetoSheriff & Cherry nas i ove godine pod kreativnom palicom Maura Massarotta iz Rovinja, unatoč svim iznenađenjima, uvodi u zabavno ljeto. Kampanja za najnoviju Sheriff & Cherry EDITION 1 kolekciju za ljeto 2020. doslovno je dočarala kako se Massarotto ponovno (i sada već prepoznatljivo) poigrao modernim printevima, atraktivnim ilustracijama i motivima te odabirom i kombinacijom materijala u izradi kolekcije. 


Uz pamučne majice dugih i kratkih rukava s printevima i vezenim detaljima i uz modele izrađene od pamučnog frotira (terry cloth) – kratke hlače, majice bez rukava, kombinezoni, pončo ogrtači … – a  koji se i ove sezone pojavljuju u zabavnim, izazovnim ali nosivim kombinacijama olimpijskih boja i „flinstones“ motiva,  najnoviju EDITION 1 kolekciju karakteriziraju modeli – ogrtači, bluze, košulje, kratke hlače, topići … – izrađeni od finog i organskog pamuka tzv. „poplina“ u raznim bojama i kombinacijama motiva nautičkih zastava. 


SHERIFF&CHERRY
SHERIFF&CHERRY


SHERIFF&CHERRY


Kolekciju odjeće upotpunjuju kvalitetni i mekani ručnici za plažu, kape s bogatim i luksuzno vezenim karakterističnim Sheriff & Cherry motovima sidra i brodske špage kao i izbor ljetnih oversized torbi.


Ukratko, ova kolekcija objedinjuje sve ono što vam je potrebno za cjelodnevan odličan ljetni provod bez obzira provodite li dane na plaži ili na gradskom bazenu, jeste li otputovali na obalu ili ste se pak zadržali u gradu, preferirate li ručak u društvu prijatelja na ljetnoj terasi ili uživanje u osvježavajućim koktelima uz dobru glazbu u baru na plaži ili u kvartu! 


SHERIFF&CHERRY


SHERIFF&CHERRY


SHERIFF&CHERRY


Naravno, i EDITION 1 kolekciju prate modeli sunčanih naočale koji čine osnovu samog DNK-a Sheriff & Cherry brenda. 


Najnoviju Sheriff & Cherry kampanju snimila je španjolska fotografkinja Kate Bellm početkom ove godine na Mallorci. 


Prvi dio EDITION 1 kolekcije, onaj izrađen od terry-a kao i modeli iz Boatlife Capsule kolekcije već su dostupni na www.sheriffandcherry.com, u BARABA Store Zagreb te Life According to Kawa u Dubrovniku, dok će svi novi modeli pa tako i oni izrađeni od poplina pristizati kroz cijelo ljeto, svakih desetak dana. 


SHERIFF&CHERRY


SHERIFF&CHERRY


SHERIFF&CHERRY