Elegancija kao imperativ

Nova ljubavna priča dolazi iz modne kuće Lukabu: jako nam se sviđaju elegantne vjenčanice!

Life

Foto: Maps of light

Foto: Maps of light

Kolekciju opisuju prozračni volumen te istančani detalji kao što je ručno izvezeno lišće, perle i elegantni nabori

Stigla je nova kolekcija vjenčanica brenda Lukabu, a ova bridal 2024. kolekcija dokazuje već prepoznatu ljubav modne kuće prema romansi i ženstvenosti koju svaka mladenka želi iskusiti na svoj najvažniji dan.


Priča koju nam donosi dizajnerica modne kuće Lukabu jest moderna ljubavna bajka s elementima čarolije i daškom suvremene i odvažne ženstvenosti.


Moderna žena, rekla nam je Marina Jerant, spoj je nove interpretacije ženstvenosti, ali u sebi i dalje krije klasičnu princezu i njezinu nježnost, eteričnost i raskoš. Iz tog razloga, novu kolekciju opisuju prozračni volumen te istančani detalji kao što je ručno izvezeno lišće, perle i elegantni nabori s voluminoznim rukavicama.


Modeli vjenčanica prate liniju tijela presvučeni naborima, a imamo i prvu modernu krinolinu s prorezom.


Lagani lamirani, lepršavi materijal izuzetnog odsjaja. U svom sirovinskom sastavu ne sadrži elastin tako da je izuzetno lagan i lepršav u pokretu.
Nova formula za lagane vjenčanice princess kroja!


Upravo to jest primjer nove i eterične, opojne ženstvenosti. Žena koja ne pristaje na kompromise i želi biti elegantna i raskošna, a opet – želi i osjećati se dovoljno slobodno i neopterećeno u svojoj vjenčanici kako bi mogla uživati u potpunosti u najromantičnijoj večeri svoga života.


Moderna žena želi sve i svjesna je da to može i dobiti, rekla nam je Marina Jerant, navodeći da je upravo suvremena žena bila inspiracija dok je stvarala novu kolekciju.


Premda novu kolekciju spajaju motivi i detalji, želja je bila stvoriti dovoljno različitih modela koji će istaknuti upravo ono što mladenka želi naglasiti. Iz tog razloga, u ovoj inspiracijski bogatoj artističkoj kolekciji, dizajnerica je stvorila trideset novih modela.


Vjenčanice možete pogledati na internetskoj stranici www.lukuabu.com, a na istoj stranici svoju vjenčanicu možete i naručiti. Jedinstvenim poslovnim pristupom, dizajnerica Marina Jerant online prisustvom osobno vodi svoje online klijentice, njihove mjere, želje i preinake kako bi dobile potpunu uslugu i bile što zadovoljnije krajnjim rezultatom.


Ljubavna priča između modne kuće Lukabu i vjenčanica tek je započela, otkrila nam je dizajnerica. Svake godine, uz pomno proučavanje, istraživanje finih materijala, sve gušći i prepoznatljivi ručni rad, siluete krojeva i mekoću, modna kuća Lukabu približava se svjetskoj sceni haute couture vjenčanica.


Lukabu postaje brend koji, u suradnji sa svojim mladenkama, stvara umjetnost.Foto: Maps of light


Make up / Aura Beauty


Hair / Lucija Krpan


Model / Antonia Tavić


Foto / Maps of light