Mai for Girls

Nova kolekcija Majde Postružin za djevojčice i tinejdžerice inspirirana njezinim kćerkama

P. N.

FOTO/Tina Kadoić

FOTO/Tina Kadoić

Nova kolekcija dokazuje da se dobar stil njeguje od malih nogu. Nakon uspješne suradnje s dječjim zborom “Zagrepčanke i dečki”, kada su u njezinim kreacijama mališani nastupali sa Severinom na nedavnoj dodjeli glazbenih nagrada TOP.hr, ali i povodom osme proslavljene godišnjice na modnoj sceni, zagrebačka dizajnerica Majda Postružin, poznata po vlastitom modnom brendu – Mai by Majda, predstavila je Mai for Girls – kolekciju za djevojčice i tinejdžerice, za koju su joj inspiracija bile njezine kćeri, Kiara i Korina. 


FOTO/Tina Kadoić


FOTO/Tina Kadoić

„Oduvijek sam željela, kako u svakodnevnom životu, tako i u nekim svečanijim prilikama, svojim djevojčicama obući nešto posebno i novo.


FOTO/Tina Kadoić


FOTO/Tina KadoićUpravo radi toga sam, otkako sam postala majka, bila primorana, osim kreiranjem odjeće za odrasle, baviti se i dječjim modelima, zbog čega sam se s vremenom jednostavno zaljubila u dječju modu.


FOTO/Tina Kadoić


FOTO/Tina KadoićKada sam vidjela osmijeh na licima tih malih djevojčica, kao i to koliko su sretne kada obuku nešto posebno i drugačije, shvatila sam da je to nešto čime se želim baviti”, otkrila je dizajnerica o motivima koji su ju ponukali na još jedan uspješan korak u karijeri. 


FOTO/Tina Kadoić


FOTO/Tina KadoićTakođer, dala je naslutiti kako je ova kolekcija, koja je namijenjena najmlađim fashionisticama, samo uvertira za novu proljeće/ljeto kolekciju, koju će nositi malo starije ljubiteljice mode, a motivi će, kao i ljubav prema ženama najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu – modi, biti zajednički.


FOTO/Tina Kadoić


FOTO/Tina KadoićOno što Majdu odlikuje od samog početka njezine karijere jest činjenica da jako puno pažnje posvećuje materijalima, što je pogotovo vrlo važna stavka kada je u pitanju dječja moda, gdje je mnogim roditeljima udobnost materijala na prvom mjestu.


FOTO/Tina Kadoić


FOTO/Tina KadoićSama kolekcija sastoji se od haljina, suknji i majici, a od spomenutih najfinijih materijala koji prate kolekciju, na prvom mjestu su pamuk, čipka, til, saten i naravno – neizbježne šljokice. 


FOTO/Tina Kadoić


FOTO/Tina KadoićU kampanji, nastaloj u suradnji sa ShoeBeDo, prevladavaju uglavnom pastelne boje, koje u dodiru s djecom daju zaista bajkovit prizor; sve je poprilično romantično i nježno, što i priliči pravim princezama.


FOTO/Tina Kadoić


FOTO/Tina KadoićNovom kolekcijom, vlasnica modnog brenda Mai by Majda, koji žene osvaja jednostavnim krojevima, prirodnim materijalima i izrazito nosivim modelima, uz mnogo truda, kreative i rada, ostvarila je sve svoje snove.


FOTO/Tina Kadoić


FOTO/Tina KadoićA kako izgledaju kreacije iz snova, prava mala umjetnička djela u koja se djevojke, žene i curice zaljubljuju na prvi pogled, može se vidjeti u zagrebačkom showroomu, na adresi Dudovec 51, Facebook i Instagram stranici te webshopu www.maibymajda.com 


FOTO/Tina Kadoić


FOTO/Tina KadoićFOTO/Tina Kadoić


FOTO/Tina KadoićFOTO/Tina Kadoić


FOTO/Tina KadoićFOTO/Tina Kadoić


FOTO/Tina Kadoić