Netipične bridal tkanine

Nova kolekcija Alduk vjenčanica donosi mješavinu klasičnog, modernog i neobičnog

P. N.

FOTO/Ivan Pavliš

FOTO/Ivan Pavliš

Novost su i perlicama vezene čipke apstraktnih motiva.Nakon što nas je iznenadio neočekivanom, eklektičnom bridal kampanjom koja je spojila prirodu i grafite poznatog grafitera Slavena Lunara, modni dizajner Ivan Alduk sada otkriva cjelokupni lookbook romantične i pomalo sjetne atmosfere iza kojeg stoji fotograf Ivan Pavliš.


Dvadesetak novih modela vjenčanica prva je isprobala Mija Matić (Talia Model), koja je vrlo uspješno utjelovila modernu Alduk mladenku, a hotel Amadria Park Zagreb je posložio kao izvrsna kulisa ove modne priče.


Minimalistički make-up i jednostavno skupljena kosa studija Marcela dokaz su kako je potrebno vrlo malo da se istakne ženstvenost i ljepota na taj poseban dan.
FOTO/Ivan Pavliš


FOTO/Ivan Pavliš“Modna kampanja je izvrstan poligon za kreativno istraživanje stoga pri snimanju uvijek želimo napraviti nešto novo i neočekivano. Svrha modne kampanje je prenijeti informaciju kako je kolekcija gotova i spremna za isprobavanje i naručivanje.


FOTO/Ivan Pavliš


FOTO/Ivan PavlišU ovom lookbooku otkrivamo mnogo više modela i detalja obzirom da je naglasak upravo na novim modelima vjenčanica, no za potpuni dojam uvijek zagovaram isprobavanje uživo gdje se buduće mladenke mogu upoznati s našim načinom rada te doživjeti potpuno iskustvo izbora vjenčanice” izjavio je Ivan.


FOTO/Ivan Pavliš


FOTO/Ivan PavlišNova kolekcija Alduk vjenčanica, uz već postojeće modele, čini zbir od preko pedesetak modela dostupnih za isprobavanje i naručivanje uz potrebnu personalizaciju.


Aktualna kolekcija je bazirana na modelima koji prate liniju tijela ili pak idu u lepršavu A siluetu s obaveznim naglaskom na struku.


FOTO/Ivan Pavliš


FOTO/Ivan PavlišNovost su i posebne, netipične bridal tkanine ili perlicama vezene čipke apstraktnih motiva. Mješavina klasičnog, modernog i neobičnog u slučaju Alduk vjenčanica izgleda uvijek svježe i primamljivo.


FOTO/Ivan Pavliš


FOTO/Ivan PavlišOve dizajnerske vjenčanice su postale sinonim za udobnost, pročišćenost od suvišnih detalja te kvalitetu – tkanina, dizajna i ručne dorade koja svaku čini posebnom.


FOTO/Ivan Pavliš


FOTO/Ivan PavlišIndividualnim pristupom na probama, koje se u Alduk showroomu ne naplaćuju i potrebno ih je rezervirati unaprijed na [email protected] ili putem društvenih mreža brenda, Ivan i njegov tim nastoje svakoj klijentici pružiti dobrodošlicu i pomoć pri izboru.


FOTO/Ivan Pavliš


FOTO/Ivan PavlišAlduk vjenčanice se izrađuju prema mjerama, a potrebno ih je naručiti dva do četri mjeseca prije datuma vjenčanja uz cijenu od 7 do 10 tisuća kuna.


FOTO/Ivan Pavliš


FOTO/Ivan Pavliš