Chiara Ferragni

Najpoznatija modna blogerica vraća trend iz 90-ih kojeg bismo rado zaboravili

Mija Dropuljić

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Što god Chiara stavi na sebe, u par tjedana postane jedan od vodećih trendova.Brojne trendove iz 90-ih bi rado ostavili samo u sjećanjima, na analognim fotografijama, daleko od 2020. godine. No, čini se da i u ovoj godini trend 90-ih nastavlja u punom jeku. 


Već smo prošle godine bili svjedoci povratka nekih modnih dodataka za koje smo bili uvjereni da će ostati samo fotka na Instagramu bez puno lajkova. No, tjedni, dapače mjeseci, su prošli, a velike kopče i gumice za kosu su i dalje u trendu. Čak se nose i u svečane prigode, viđene su i na svadbama. A čini se da bi se još jedan trend mogao vratiti – male kopčice u neonskim bojama koje hvataju tek male pramenove kose. 


Svatko tko je odrastao u 90-ima sjeća se tih kopčica koje su većinom bile u obliku leptirića. Nije postojala curica koja u osnovnoj školi nije uklonila svoje pramenove s lica s ovim sitnim, ali ipak upečatljivim modnim dodatkom. Horor, rekli bi danas dok listamo svoje analogne fotografije s proslava rođendana. 
Ovih dana je Chiara Ferragni, najpoznatija i najutjecajnija modna blogerica i influencerica, na svoj Instagram profil objavila fotografiju upravo s tim nostalgičnim modnim dodatkom. Očekivano fotografija je dobila ogromnu količinu lajkova, ali je kod brojnih pratiteljica probudila i emocija i sjećanja na djetinjstvo. Za sada ovaj hair style nisu slijedile druge influencerice, no nekako se pokazalo da što god Chiara stavi na sebe u samo par tjedana postane jedan od vodećih trendova. 


Da je možda na pomolu novi hit modni dodatak za kosu, potvrđuje i poznati brend Asos koji u svojoj ponudi ima kopčice u duhu 90-ih. Jeste spremni za povratak u prošlost?